ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπέιλ σε Μπέλινγκχαμ: «Μίλα στα ΜΜΕ και μίλα ισπανικά»

Οι συμβουλές που του έδωσε ο Ουαλός

Τεράστιος είναι ο αντίκτυπος που έχει προκαλέσει στο Ηνωμένο Βασίλειο το ξεκίνημα του Τζουντ Μπέλινγκχαμ με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν εντυπωσιαστεί και ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Ουαλός που πανηγύρισε την κατάκτηση τεσσάρων Champions League με τους Μαδριλένους, με γκολ σε τρεις τελικούς, αποχωρώντας από την ενεργό δράση τον Ιανουάριο ου 2023.

Ο Μπέιλ δεν κρύβει ότι είχε προβλήματα κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στο «Μπερναμπέου», προβλήματα που προέρχονται κυρίως από την επαφή του με τα ισπανικά ΜΜΕ. Έτσι, είναι ξεκάθαρος στις συμβουλές που θα έδινε στον Μπέλινγκχαμ:

«Η μεγαλύτερη συμβουλή είναι να παίξεις το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης. Γιατί αν δεν το παίξεις και δεν κάνεις ό,τι θέλουν τα ΜΜΕ, να τους μιλάς, να είσαι ουσιαστικά μαριονέτα, θα δεχτείς μεγάλη επίθεση . Είδες πολλούς από τους «Galáticos» να κάνουν έτσι, ό,τι ήθελε ο Τύπος. Αυτό ήταν μάλλον το πρόβλημά μου, γιατί δεν ήθελα να το κάνω. Ήθελα απλώς να παίξω ποδόσφαιρο και να πάω σπίτι. Αυτό με δυσκόλεψε και τους έκανε να μου επιτεθούν λίγο. Αυτό που πρέπει να κάνεις λοιπόν είναι να μιλάς μετά τους αγώνες και να φροντίζεις να μιλάς στα Ισπανικά…».

TO10.GR

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση