ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπέιλ: «Είχα 80.000 στο στάδιο να μου σφυρίζουν»

Ο λόγος για τον οποίο ο Γκάρεθ Μπέιλ είχε τεταμένες σχέσεις με όλη την ομάδα

Το τελευταίο διάστημα μόνο εύκολο δεν ήταν για τον Γκάρεθ Μπέιλ, αφού στα πρόσφατα ματς με την πρωταθλήτρια Ρεάλ Μαδρίτης βρέθηκε ουκ ολίγες φορές στο στόχαστρο, λόγω της συμπεριφοράς του, όπως δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Απόρροια, όμως, όλων αυτών δεν ήταν άλλο παρά οι χλευασμοί που βίωνε από τους οπαδούς εντός γηπέδου κάτι που δημιουργούσε ακόμη χειρότερη ψυχολογική κατάπτωση στον Ουαλό παίκτη και οδήγησε σε αυτό το κλίμα που υπάρχει πια ανάμεσα σε αυτόν και το σύλλογο.

«Είχα 80.000 θεατές στο στάδιο να μου σφυρίζουν γιατί δεν είχα παίξει καλά. Και δεν έγινε λίγες φορές. Δεν είναι ωραίο αυτό και δεν κάνει καλό στην αυτοπεποίθησή σου. Θα περίμενες πως όταν δεν έχεις καλή μέρα στο γήπεδο, οι οπαδοί θα σε υποστηρίζουν και θα προσπαθήσουν να σε βοηθήσουν γιατί αυτό θα έκανε και εκείνους να νιώσουν καλύτερα. Αλλά κάνουν το αντίθετο.
Σου ψιθυρίζουν, που αυτό σε κάνει διαρκώς να νιώθεις άσχημα, χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και παίζεις ακόμη πιο άσχημα, κάτι που τους κάνει ακόμη πιο έξαλλους», δήλωσε ο 31χρονος παίκτης σε πρόσφατες δηλώσεις του.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X