ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέχρι και ο Ζιντάν πέφτει στα… πόδια του Μέσι για να παραμείνει!

Έδειξε την κλάση του γι’ ακόμη μία φορά ο Ζιντάν!

Πολλά από τα “κλάσικο” του παρελθόντος είχαν ως πρωταγωνιστή τον Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος μπορούσε πολύ εύκολα, όταν ακόμα φορούσε σορτσάκι και εξάταπα, να κάνει τους αντιπάλους του να χάσουν την μπάλα και τον έλεγχο κάποιου αγώνα.

Οι κινήσεις του ήταν μοναδικές. Μαγικές. Τον παραδέχονταν φίλοι και εχθροί, χωρίς δεύτερη σκέψη. Ή κάποιο δισταγμό. Πλέον ο “Ζιζού” βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Ρεάλ Μαδρίτης και έχει δείξει και από εκεί τις ηγετικές του ικανότητες.

Το βράδυ του Σαββάτου (10/4) οι “μερένχες” υποδέχονται στην έδρα τους την Μπαρτσελόνα. Αυτό μπορεί να είναι και το τελευταίο “κλάσικο” του Λιονέλ Μέσι. Ενός ποδοσφαιριστή που έχει γράψει τη δική του ιστορία τόσο στο ισπανικό πρωτάθλημα, όσο και στα συγκεκριμένα παιχνίδια. Παρόλα αυτά το μέλλον του Αργεντινού επιθετικού στους Καταλανούς μόνο σίγουρο δεν είναι.

Γι’ αυτό το λόγο και ο Ζιντάν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους πως αισθάνεται που μπορεί το παιχνίδι που θα έρθει να είναι το τελευταίο “κλάσικο” για τον σούπερ σταρ των “μπλαουγκράνα”.

Καλό το διάβασμα. Αλλά μήπως να μας… καμαρώσεις και στο κανάλι μας στο Youtube;Έδειξε την κλάση του γι' ακόμη μία φορά ο Ζιντάν!

Ο Ζινεντίν Ζιντάν είναι από εκείνους τους ανθρώπους που έχουν κλάση. Επίπεδο. Δεν μιλάει με τα καλύτερα λόγια μόνο για τους παίκτες του, αλλά και για τους αντιπάλους του.

Ένας από αυτούς είναι ο Λιονέλ Μέσι. Ο Γάλλος τεχνικός παραδέχτηκε ότι ο Αργεντινός είναι ένα “κόσμημα” όχι μόνο για την Μπαρτσελόνα, αλλά και γενικότερα για τη Λα Λίγκα. Μιας και με όλα αυτά που κάνει ακόμη και τώρα, μετά από τόσα χρόνια, δείχνει γιατί είναι ένας από τους καλύτερους ποδοσφαιριστές όλων των εποχών που έχουμε παρακολουθήσει!

“Δεν θέλω αυτό το “κλάσικο” να είναι το τελευταίο του Λιονέλ Μέσι. Ελπίζω ότι θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα, παρά τα όσα γίνονται ή γράφονται. Είναι ένας σπουδαίος παίκτης για την Μπαρτσελόνα, αλλά και γενικότερα για τη Λα Λίγκα”, τα λόγια του Ζιντάν.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση