ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Λοπετέγι: «Καταλάβαμε ότι είχαμε ακόμη χρόνο»

Ο Ζουλιέν Λοπετέγι αποφάσισε να μιλήσει για την θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Από τη στιγμή που η σεζόν φτάνει στο τέλος της ο Ζουλιέν Λοπετέγι αποφάσισε να μιλήσει για την θητεία του στην Ρεάλ Μαδρίτης. 

«Είχαμε ένα πολύ καλό ξεκίνημα και είχαμε κάποια καλά παιχνίδια, αλλά είχαμε τρείς εβδομάδες κακής τύχης, ενώ ήμασταν καλύτεροι. Αυτά συμβαίνουν στις ομάδες». δήλωσε ο πρώην προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και πρόσθεσε: «Καταλάβαμε ότι είχαμε ακόμη χρόνο για τα πάντα και είχαμε κάτι σημαντικό, την δέσμευση των παικτών και ενός συνόλου που είχε πολλά να δώσει». 

Ο Ισπανός τεχνικός μίλησε επίσης και για την θητεία του στην εθνική Ισπανίας, πριν φύγει για την Ρεάλ Μαδρίτης. «Ήμασταν δύο χρόνια αήττητοι και είχαμε παίξει ενάντια σε Γερμανία, Γαλλία, Αγγλία, Ιταλία και Βέλγιο. Σε όλα αυτά τα παιχνίδια ήμασταν πολύ καλοί. Μετά στο Παγκόσμιο Κύπελλο δεν ξέραμε τι θα μπορούσε να γίνει, αλλά ήμασταν προετοιμασμένοι», είπε και πρόσθεσε: «Οι οπαδοί αμφισβητούσαν τον τρόπο παιχνιδιού μας, αλλά ήταν ξεκάθαρο με τους παίκτες που είχαμε έπρεπε να πάρουμε τα καλύτερα στοιχεία του κάθε παίκτη». 

Παραδέχτηκε επίσης πως ήταν κοντά να πάει κάπου στο εξωτερικό, όταν του ήρθε η πρόταση να αναλάβει την εθνική της χώρας του το 2016. «Ήμασταν κοντά στο να πάμε στην Αγγλία όταν ήρθε η πρόταση. Με έπεισαν να αναλάβω το έργο για το Παγκόσμιο Κύπελλο και εμείς αποδεχτήκαμε. Ήρθαμε από διάφορα πρωταθλήματα, και τα πράγματα δεν έβγαιναν. Κατάλαβα όμως πως η ομάδα είχε προοπτική, όπως έδειξε τα τελευταία αυτά δύο χρόνια». 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

Βασίλισσα και στα social media

Βασίλισσα και στα social media

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει τους περισσότερους ακολούθους και στα τρία μεγάλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επιβεβαιώνοντας τη... ...
 |  ΡΕΑΛ
X