ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Η Ρεάλ δίνει 35, ο Εμπαπέ θέλει τα διπλά!

Η διαφορά στο οικονομικό είναι τεράστια

Το σήριάλ Εμπαπέ καλά κρατεί. Με την Παρί δεν έχει ανανεώσει, ενώ στη Ρεάλ ακόμη δεν έχει υπογράψει. Πολλά τα σενάρια, αν και για τη γερμανική Bild ο Γάλλος άσος έχει ήδη πάρει την απόφασή του. Από τον ερχόμενο Ιούνιο ως ελεύθερος θα πάει στη Μαδρίτη.

Ο άσος της Παρί, σύμφωνα πάντα με τα γερμανικά ΜΜΕ, επέλεξε τη Ρεάλ Μαδρίτης και σκοπεύει να φύγει από το Παρίσι όταν λήξει το τρέχον συμβόλαιό του στις 30 Ιουνίου. Ακόμη, η Bild προχωρά περισσότερο και διευκρινίζει τις οικονομικές βλέψεις του 25χρονου ποδοσφαιριστή. Ο Εμπαπέ θα ζητούσε 70 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, για κάθε μια από τις πέντε σεζόν του συμβολαίου που έχει ζητήσει. Μέχρι το 2029.

Ποσό που προσκρούει στο όριο που έθεσε η ομάδα της Μαδρίτης: 35 εκατομμύρια μεικτά. Ποιος θα κάνει πίσω για να ολοκληρωθεί η συμφωνία;

«Κάποια στιγμή θα πρέπει να φύγω από την ομάδα μου. Δεν φοβάμαι τις αλλαγές. Σκέφτομαι μόνο να συνεχίσω την καριέρα μου και να ακολουθήσω το δικό μου μονοπάτι», είπε πρόσφατα ο Εμπαπέ. Αυτή η αλλαγή, λένε από τη Γερμανία, θα απείχε μερικούς μήνες για να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, επισημαίνουν αυτή την οικονομική διαφορά ως ένα κενό που πρέπει ακόμη να αντιμετωπιστεί. Είναι διπλά λεφτά. Στη Ρεάλ δεν σκέφτονται να φτάσουν τα ποσά που απαιτεί ο Κιλιάν.

Αυτή τη στιγμή, ο Εμπαπέ βγάζει μεταξύ συμβολαίου, μπόνους και προμηθειών, περίπου 200 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Η Φάιζα Λαμάρι, η μητέρα του παίκτη και εκπρόσωπος του στις διαπραγματεύσεις, είναι σκληρό καρύδι.

Πηγή: to10.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση