ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

H Χετάφε ζητά το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα χαρτιά!

Η Χετάφε προχώρησε σε καταγγελία στο δικαστήριο για το ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης

Σε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης προ ημερών, προχώρησε η διοίκηση της Χετάφε. Συγκεκριμένα, στο προ ημερών παιχνίδι των δύο ομάδων, οι γηπεδούχοι θεωρούν πως υπήρξε παράτυπη διαδικασία στην αλλαγή που έγινε από πλευράς «μερέγεχς» λίγο πριν το φινάλε του αγώνα.

Ήταν το 84ο λεπτό όταν ο τέταρτος διαιτητής σήκωσε τον πίνακα και έδειξε τον αριθμό του Ασένσιο για να αποχωρήσει, με τον Οντριοθόλα να παίρνει τη θέση του. Ωστόσο, μετά την άδεια του πρώτου διαιτητή η αλλαγή άλλαξε τελευταία στιγμή και ενώ ο Οντριοθόλα είχε πατήσει χορτάρι. Με τον Καμαβινγκά λόγω ενός μικροπροβλήματος να αποχωρεί τελικά και τον Ασένσιο να παραμένει στο γήπεδο.

Στη Χετάφε θεωρούν πως η διαδικασία της αλλαγής είχε πραγματοποιηθεί και όσα έγιναν στη συνέχεια ήταν παράτυπα, αφού δεν επιτρέπεται από τον κανονισμό να αλλάξει η αλλαγή μετά την πραγματοποίησή της.

Μάλιστα, δεδομένου ότι η Ρεάλ Μαδρίτης είχε ήδη εξαντλήσει όλες τις αλλαγές και ο Ισπανός συνέχισε να παίζει, θεωρούν στη Ρεάλ πως αν δεν είχε αλλάξει η αλλαγή, τότε η ομάδα του Αντσελότι θα έπαιζε ως το τέλος με ποδοσφαιριστή λιγότερο.

Από τη μεριά της, η RFEF μετέφερε την καταγγελία στη Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει προθεσμία τριών ημερών για να παρουσιάσει ισχυρισμούς, προτού η υπόθεση πάει στην Επιτροπή Ανταγωνισμού για μελέτη.

Πηγή: Sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση