ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Έτσι έχει το πλάνο της Ρεάλ για Χάαλαντ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να φέρει τον Νορβηγό στη Μαδρίτη

Όπως είναι γνωστό εδώ και πολύ καιρό, η Ρεάλ Μαδρίτης σκοπεύει να κάνει ριζικές αλλαγές το ερχόμενο καλοκαίρι. Μετά από μία μακρά περίοδο ανομβρίας στα μεταγραφικά δρόμενα, η Βασίλισσα είναι και πάλι έτοιμη να δράσει. Και όταν το κάνει, συνήθως το κάνει με πάταγο. Έτσι λοιπόν, ο Φλορεντίνο Πέρεθ έχει αποφασίσει ότι το καλοκαίρι θα βγουν χρήματα από τα ταμεία της ομάδας και θα γίνουν επενδύσεις για τη νέα εποχή. Τη νέα Ρεάλ Μαδρίτης που θα έχει μπροστάρηδες τον Κιλιάν Μπαπέ και τον Έρλινγκ Χάαλαντ. Δύο παίκτες που έχουν ξεχωρίσει και έχει αποφασιστεί ότι θα γίνουν κινήσεις για την απόκτησή τους.

Για τον Μπαπέ τα πράγματα θα ξεκαθαρίσουν ότι παρθεί η τελική απόφαση για την ανανέωση ή όχι του συμβολαίου του με την Παρί. Αυτό το γεγονός θα καθορίσει εν πολλοίς την στρατηγική της Ρεάλ για τη μεταγραφή του. Στον Χάαλαντ, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρο και σύμφωνα με το «ABC Desportes», το πλάνο που θα ακολουθηθεί έχει ήδη αποφασιστεί. Πρόταση δεν έχει γίνει, αλλά τα όπλα της Ρεάλ και οι προθέσεις της, είναι ήδη σε έναν ξεκάθαρο μπούσουλα.

Τα λεφτά για Χάαλαντ και τα έμψυχα ανταλλάγματα

Σύμφωνα με το συμβόλαιο του Νορβηγού, υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 90 εκατομμύρια ευρώ, συν 20 εκατομμύρια ευρώ μπόνους που θα πρέπει να καταβάλει η ομάδα που θέλει να πραγματοποιήσει τη μεταγραφή. Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι, η Ρεάλ δεν μπορεί να τα δώσει όλα αυτά «cash». Επομένως, οι εναλλακτικές έχουν μπει στο τραπέζι. Οι Μερένχες θα βάλουν στο deal και τα ονόματα των Λούκα Γιόβιτς και Μαριάνο Ντίαζ, προκειμένου να ρήξουν τις απαιτήσεις της Ντόρτμουντ. Να προσεγγίσουν κάπως έτσι τη ρήτρα του Χάαλαντ. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, και η Ντόρτμουντ έχει ανάγκη να πουλήσει κάποιο γερό χαρτί που θα της αποφέρει έσοδα. Πάντως, όσο πιεσμένη κι αν είναι, δεν θα κατέβει κάτω από τα 75 εκ. ευρώ για τον Χάαλαντ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση