ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εποχή λιτότητας στη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω κορωνοϊού

Mε τον Φλορεντίνο Πέρεθ να τονίζει πως η «Βασίλισσα» θα επανέλθει μόλις αλλάξει η κατάσταση.

Πρωτόγνωρες εποχές θα ζήσουν οι φίλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ο ισπανικός σύλλογος δεν αναμένεται να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι.

«Η κατάσταση είναι πραγματικά δύσκολη. Δεν είναι εύκολο να ζητάς στους ποδοσφαιριστές σου να δεχτούν περικοπές στους μισθούς τους και στη συνέχεια να πραγματοποιείς μεταγραφές. Οι διαπραγματεύσεις για νέους παίκτες μπορούν να περιμένουν για τη στιγμή που αλλάξει η κατάσταση», δήλωσε ο Φλορεντίνο Πέρεθ αφήνοντας το στίγμα του για την εποχή που έρχεται.

Οι φίλοι της «βασίλισσας» έχουν συνηθίσει να βλέπουν την ομάδα τους να κινείται με εντυπωσιακό τρόπο στις μεταγραφικές περιόδους, αποκτώντας πληθώρα «αστεριών», αλλά πρέπει να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα που φέρνει ο κορωνοϊός, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ομάδας.

Για παράδειγμα, το ενδιαφέρον που είχε προκύψει για τον Κάι Χάβερτς της Λεβερκούζεν φαντάζει απίθανο να μετατραπεί σε μεταγραφή μετά τις δηλώσεις του προέδρου της Ρεάλ Μαδρίτης.

Έτσι ανοίγει ο δρόμος για την Τσέλσι, η οποία θέλει να προσθέσει τον Γερμανό μεσοεπιθετικό (21 ετών) στους Χακίμ Ζιγιές και Τίμο Βέρνερ που έχουν ήδη αποκτηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X