ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διερμηνέας καταγγέλλει Καρβαχάλ για παρενόχληση... Ρωσίδας σερβιτόρας

Σοβαρές κατηγορίες για τον Ισπανό ποδοσφαιριστή

Σοβαρή καταγγελία για τον Ντάνι Καρβαχάλ έκανε ένας Μεξικανός διερμηνέας.

Αναφερόμενος στο Μουντιάλ του 2018, όταν δούλευε για λογαριασμό της εθνικής Ισπανίας, ο Άλεξ Πένια ισχυρίστηκε πως ο μπακ της Ρεάλ επιχείρησε σεξουαλική επίθεση σε μια Ρωσίδα σερβιτόρα.

«Ήμουν στην κουζίνα, μιλούσα μαζί τους (σ.σ. με τις σερβιτόρες) κι έφτασαν οι Νάτσο Μονρεάλ, Ντάνι Καρβαχάλ και Νταβίντ ντε Χέα. Τους προσκάλεσα να βγούμε να κάνουμε πάρτι μαζί τους», σημείωσε συγκεκριμένα.

Αφού τόνισε λοιπόν οι τρεις παίκτες συμφώνησαν και του ζήτησαν να συμμετάσχει για να μπορούν να επικοινωνήσουν με τις κοπέλες, συνέχισε:

«Πήγαμε σε μια σουίτα ξενοδοχείου, παρήγγειλαν βότκα και ναργιλέ κι εγώ εκτελούσα χρέη μεταφραστή. Ξαφνικά, ο Καρβαχάλ μού ζήτησε να πω σε κάποια ότι ήθελε να της βάλει το όργανό του στον λαιμό της».

Πάντως ο Μεξικανός υποστήριξε πως αντ' αυτού είπε στην κοπέλα ότι «έχει όμορφα μάτια», με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή να διαψεύδει άμεσα και κατηγορηματικά, από την πλευρά του, αναφέροντας:

«Όλες οι πληροφορίες που αναφέρθηκαν στον Τύπο αυτές τις μέρες που αφορούν εμένα είναι εντελώς ψευδείς. Από τη συμμετοχή μου σε πολιτικά κόμματα μέχρι μια σεξουαλική επίθεση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 στη Ρωσία.

Θεωρώ απολύτως λυπηρό και εξαιρετικά λεπτό που τα μέσα ενημέρωσης έχουν το δικαίωμα να γράφουν ατιμώρητα, δίνοντας αξιοπιστία στα λόγια τρίτων, σπιλώνοντας το όνομα και την τιμή μου. Έχω ήδη κινηθεί νομικά».

Πηγή: sport-fm.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση