ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Διαψεύδει το περιβάλλον του Εμπαπέ

Διαψεύδεται το σενάριο συμφωνίας με τη Ρεάλ από την πλευρά του Γάλλου

Μπορεί χθες να υπήρξαν σενάρια συμφωνίας ανάμεσα σε Ρεάλ και Κιλιάν Εμπαπέ ωστόσο η πλευρά του Γάλλου αστέρα προχώρησε σε κατηγορηματική διάψευση .

Ο... περίγυρος του Γάλλου σούπερ σταρ τονίζει πως δεν υπάρχει η παραμικρή συμφωνία με τους «μερέγχες», διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν και συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές. Μάλιστα, νωρίτερα υπήρξαν δημοσιεύματα από διάφορους δημοσιογράφους αλλά και από τους «TIMES» που ανέφεραν ότι ο Εμπαπέ δεν έχει πάρει ακόμη την απόφασή του για το πού θα συνεχίσει την καριέρα του, ενώ σκέφτεται σοβαρά ακόμη και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί από τη νέα σεζόν σε κάποιον σύλλογο της Premier League. Με την Λίβερπουλ να είναι ένα από τα κλαμπ που δεδομένα ενδιαφέρονται γι' αυτόν!

«Δεν υπάρχει συμφωνία για το μέλλον του Κιλιάν, ειδικά από τη στιγμή που δεν έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για αυτό. Κανένας τύπος επιρροής δεν θα μπορούσε επίσης να υπαγορεύσει τον χρόνο της συζήτησης, του προβληματισμού ή της απόφασης του Κιλιάν», τονίζεται από το περιβάλλον του Εμπαπέ με σκοπό να ξεκαθαριστούν τα πράγματα.

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση