ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Βινίσιους: Ανέβασε βίντεο με όλες τις ρατσιστικές επιθέσεις

Ο Βινίσιους Τζούνιορ ανέβασε βίντεο με τις ρατσιστικές επιθέσεις που έχει δεχθεί φέτος

Με πιο πρόσφατη ρατσιστική επίθεση αυτή στο «Μεστάγια», ο Βινίσιους Τζούνιορ αποφάσισε να ανεβάσει βίντεο με όλες τις επιθέσεις που έχει δεχθεί φέτος στα ισπανικά γήπεδα. Οι επιθέσεις εναντίον του έχουν προκαλέσει τις αντιδράσεις τόσο των ανώτερων ποδοσφαιρικών αρχών, όσο και των συμπατριωτών του στην Βραζιλία.

Με την ανάρτηση του θέλει προφανώς να δείξει πως δεν πρόκειται προφανώς για ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά για επιθέσεις που έχουν συμβεί κατ' επανάληψη χαρακτηρίζοντας τις πράξεις αυτές εγκληματικές και όσους τις πραγματοποιούν απάνθρωπους.

Αλλά η ομιλία πέφτει πάντα σε "μεμονωμένες περιπτώσεις", "οπαδών". Όχι, δεν πρόκειται για μεμονωμένες περιπτώσεις. Είναι συνεχή επεισόδια που απλώνονται σε πολλές πόλεις της Ισπανίας (ακόμη και σε τηλεοπτικό πρόγραμμα).

Τα στοιχεία υπάρχουν στο βίντεο. Τώρα ρωτάω: πόσοι από αυτούς τους ρατσιστές έχουν εκτεθεί τα ονόματα και οι φωτογραφίες τους στα sites; Απαντώ για να το κάνω πιο εύκολο: μηδέν. Κανένας για να πει μια θλιβερή ιστορία ή να κάνει αυτές τις ψεύτικες δημόσιες συγγνώμες.

Τι λείπει για να τιμωρηθούν αυτοί οι άνθρωποι; Και να τιμωρούνται οι ομάδες; Γιατί οι χορηγοί δεν χρεώνουν τη La Liga; Οι τηλεοράσεις δεν μπαίνουν στον κόπο να μεταδίδουν αυτή τη βαρβαρότητα κάθε Σαββατοκύριακο;

Το πρόβλημα είναι πολύ σοβαρό και η επικοινωνία δεν λειτουργεί πλέον. Δεν γίνεται να κατηγορούμαι εγώ, ούτε να δικαιολογούνται αυτές οι εγκληματικές πράξεις. Δεν είστε ποδόσφαιρο, είστε απάνθρωποι» δήλωσε ο Βραζιλιάνος σταρ Βινίσιους για τις ρατσιστικές επιθέσεις εναντίον του.

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση