ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Άκυρος συναγερμός για Ρονάλντο και Ρεάλ!

Παραπληροφόρηση φαίνεται ότι ήταν τα σενάρια

Χθες, μετά από καιρό και την παρουσία του Κριστιάνο Ρονάλντο στο clasico, υπήρξαν ξανά δημοσιεύματα σχετικά με την επίστροφή του Πορτογάλου στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Αυτό που έκανε εντύπωση και ίσως έδινε μία βάση στο συγκεκριμένο σενάριο, ήταν ότι τα δημοσιεύματα προέρχονταν από την Ιταλία και όχι από την Ισπανία που θα ήθελαν να γίνει αίσθηση γύρω από την ενδεχόμενη μεγάλη επιστροφή. Σήμερα πάντως, η Marca, ήρθε να διαψεύσει οτιδήποτε σχετίζεται με τον Ρονάλντο και την Βασίλισσα.

Όπως αναφέρει λοιπόν η «Marca», ο Πορτογάλος σταρ είναι πάντα ευπρόσδεκτος στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ωστόσο ο σύλλογος δεν μπορεί να καλύψει το οικονομικό κόστος της επιστροφής. Παράληλα, οι ετήσιες αποδοχές του είναι πιο μεγάλες από τα οικονομικά δεδομένα της Ρεάλ, ενώ μην ξεχνάμε ότι αυτός ήταν εξάλλου και ο βασικός λόγος που είχε αποχωρήσει από την Ισπανία.Άκυρος συναγερμός για Ρονάλντο και Ρεάλ!

Τι συμβαίνει με τα χρήματα

Βέβαια, τα δημοσιεύματα από Ιταλία έκαναν λόγο για το ότι ο Ρονάλντο φεύγει από την Γιουβέντους για ακριβώς την ίδιο αιτία. Τα οικονομικά προβλήματα λόγω κορωνοϊού, δημιουργούσαν δυσκολίες στην ομάδα και έτσι άνοιξε το παράθυρο της μεγάλης επιστροφής. Δεν ξέρουμε ακριβώς τι μέλλει γενέσθαι, πάντως είναι δεδομένο πως και αυτό το καλοκαίρι θα ακούσουμε πολλά για τον Πορτογάλο. Αυτό που θα έπρεπε να μας προβληματίζει πιο πολύ από όλα βέβαια, είναι το γιατί η Ρεάλ μετά από συνεχόμενες χρονιές χωρίς πολλά έξοδα και χωρίς πολλές μεταγραφές (εξαίρεση ο Αζάρ), δεν μπορεί να καλύψει ούτε την μεταγραφή αλλά ούτε και το συμβόλαιο του Ρονάλντο.

Πηγή: sportsking.gr

ΡΕΑΛ: Τελευταία Ενημέρωση

X