ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Το κράτος καλύπτει τους μισθούς της Μπαρτσελόνα!

Την αίτηση της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως αποδέχθηκε η κυβέρνηση

Στο πλαίσιο οικονομικής ενίσχυσης της κυβέρνησης θα ενταχθεί η Μπαρτσελόνα. Η αίτηση της ομάδας έχει γίνει δεκτή και πλέον θα λάβει βοήθεια στις πληρωμές των εργαζομένων της.

Λόγω της οικονομικής κρίσης που έχει ξεσπάσει λόγω του κορονοϊού, η ισπανική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει ότι οι επιχειρήσεις μπορούν να αιτηθούν ώστε να τους καλύπτεται το 70% των μισθών των εργαζομένων. Έτσι και η Μπάρτσα λοιπόν ξεκίνησε τις διαδικασίες ώστε να επωφεληθεί.

Αυτή η κίνησή της βέβαια έρχεται λίγες μέρες αφότου οι παίκτες είχαν δεχθεί 70% μείωση μισθών ώστε να πάνε τα λεφτά στους εργαζομένους. Επίσης, ο ίδιος ο πρόεδρος είχε δηλώσει ότι η ομάδα δεν έχει θέμα ρευστότητας και θα μπορέσει να δημιουργήσει άμεσα κέρδη.

Για τους λόγους αυτούς, η οικονομική επιβάρυνση του κράτους από μία τόσο προσοδοφόρα επιχείρηση έχει ήδη σχολιαστεί αρνητικά στην χώρα.

Σε μία εποχή που οι ομάδες καλούνται να δείξουν το κοινωνικό τους πρόσωπο, οι Καταλανοί θα λάβουν μία οικονομική ενίσχυση την οποία θα μπορούσαν να απορροφήσουν ώστε να βοηθήσουν και αυτοί με τον τρόπο τους.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X