ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Το καλοκαίρι ο Μέσι θα αποχωρήσει»

Απαισιόδοξος ο Μπενέντιτο για την παραμονή του Αργεντινού

Οι εκλογές της 24ης Ιανουαρίου στις τάξεις της Μπαρτσελόνα, θα καθορίσουν, σε πολύ μεγάλο βαθμό το μέλλον του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα.

Πάντως ο εκ των υποψηφίων για την προεδρία, ο Αγκούστι Μπενέντιτο, μιλώντας στο ESPN, δεν έκρυψε τον φόβο του πως το καλοκαίρι ο 33χρονος Αργεντινός αναμένεται να αποχαιρετήσει στην ομάδα.

«Η διατήρηση του Λιονέλ Μέσι και μετά το καλοκαίρι θα ήταν φανταστικό νέο για την ομάδα. Παρόλα αυτά δεν είμαι πολύ αισιόδοξος για το αν μπορεί αυτό να γίνει πραγματικότητα. Δεδομένης της αγωνιστικής κατάστασης του συλλόγου νομίζω πως είναι πολύ σημαντικό να μείνει. Πρέπει όμως να κατανοήσει πως τα επόμενα δύο χρόνια δεν θα είναι εύκολα εδώ. Βρίσκεται στον σύλλογο 20 χρόνια, είναι οπαδός αυτής της ομάδας.

Μας έχει δώσει τόσα πολλά όπως και ο σύλλογος επίσης σε εκείνον. Πρέπει να εργαστούμε σκληρά για να τον διατηρήσουμε. Θα ήθελα να πει στη συνέντευξη πως θα μείνει όμως δεν το είπε. Δεν είμαι και τόσο αισιόδοξος. Θυμηθείτε πως τον περασμένο Αύγουστο ήθελε να αποχωρήσει. Τώρα δεν έχει ξεκαθαρίσει τι ακριβώς θέλει. Το πιθανότερο σενάριο είναι να μας αφήνει το καλοκαίρι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

aek365.org

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση