ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Πυρά» Ινιέστα για Μπαρτσελόνα

Ο Αντρές Ινιέστα μίλησε για την κατάσταση που επικρατεί στην Μπαρτσελόνα και τα σενάρια που κυκλοφορούν για το μέλλον του Βαλβερδε και πήρε ξεκάθαρα το μέρος του Τσινγκούρι.

Ο Αντρές Ινιέστα δεν μάσησε τα λόγια του όταν ρωτήθηκε για την κατάσταση στη Μπαρτσελόνα και την επικείμενη απόλυση του Ερνέστο Βαλβέρδε, κάνοντας λόγο για άσχημη συμπεριφορά του κλαμπ.

Ο Ισπανός που έγραψε τη δική του ιστορία στον σύλλογο αναφέρθηκε στον Βαλβέρδε, στον αποκλεισμό από την Ατλέτικο αλλά και τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες μέρες και τάχθηκε υπέρ του Τσινγκούρι, τονίζοντας ότι είναι λάθος αυτό που γίνεται και ότι η διοίκηση δεν σέβεται τον προπονητή.

Ο θρύλος των μπλαουγκράνα μίλησε στο ραδιόφωνο The Transistor και τόνισε: «Η συμπεριφορά της Μπαρτσελόνα είναι άσχημη. Πρέπει να δείχνεις σεβασμό στον προπονητή.

Ο τρόπος είναι αυτός που πειράζει περισσότερο. Τώρα ο Βαλβέρδε έχει αποδυναμωθεί πλήρως. Ελπίζω η κατάσταση στην ομάδα να λυθεί γιατί αυτό που συμβαίνει δεν είναι ευχάριστο, ούτε για προπονητή, ούτε για τους παίκτες ούτε για τους οπαδούς».

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X