ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Πρώτο άκυρο της Ίντερ σε Μπάρτσα για Λαουτάρο!

Στο κενό έπεσε η πρώτη προσπάθεια

Σκληρό καρύδι θα αποδειχθεί η Ίντερ στις διαπραγματεύσεις της για να παραχωρήσει τον Αργεντινό επιθετικό. Ο Λαουτάρο Μαρτίνεθ είναι στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπαρτσελόνα, αλλά οι “νερατζούρι” δεν θα τον δώσουν τόσο εύκολα.

Αυτό φαίνεται και από την πρώτη επαφή που είχαν οι δύο ομάδες. Το συμβόλαιο του παίκτη με την Ίντερ φέρεται να έχει ρήτρα αποδέσμευσης και η διοίκηση του συλλόγου φαίνεται πως δεν θα δεχθεί τίποτα λιγότερο.Λαουτάρο

Η πρόταση που κρίθηκε ανεπαρκής

Η συμφωνία του Λαουτάρο Μαρτίνεθ με την Ίντερ λοιπόν συμπεριλαμβάνει ρήτρα αποδέσμευσης στα 111 εκατ. ευρώ. Οι “μπλαουγκράνα” όμως προσπαθούν να εξοικονομήσουν χρήματα γιατί θα κινηθούν και για τον Νεϊμάρ. Επομένως, ήθελαν να κάνουν “σκόντο” στην τιμή αυτή δίνοντας δύο παίκτες στην ιταλική ομάδα.

Η πρότασή τους λοιπόν ήταν στα 70 εκατ. συν τους Βιντάλ και Σεμέδο. Όμως, η απάντηση που έλαβαν ήταν αρνητική. Με την υποσημείωση ότι θα χρειαστεί να καλυφθεί η ρήτρα του συμβολαίου ώστε να προχωρήσει η μεταγραφή. Η Μπαρτσελόνα σίγουρα θα επανέλθει για τον παίκτη, ελπίζοντας να βρεθεί μία μέση λύση. Άλλωστε, θα χρειαστεί αρκετά λεφτά και για να καλύψει τις οικονομικές απαιτήσεις του ίδιου του διεθνούς άσου, οι οποίες θα είναι περί τα 10 εκατ. τον χρόνο.

Μάλιστα, από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι μπορεί να ποντάρει βάσιμα σε μία πιο… διαλλακτική στάση της Ίντερ. Άλλωστε, ο προπονητής της, Αντόνιο Κόντε, έχει ζητήσει την απόκτηση του Αρτούρο Βιντάλ και ενός δεξιού μπακ χαφ, μεταξύ άλλων. Δηλαδή, ό,τι προσφέρει η διοίκηση των Καταλανών.

Εκτιμάται λοιπόν, πως η άκαμπτη στάση των Ιταλών στην πρώτη επαφή ήταν τέτοια για να περάσουν ένα μήνυμα. Αυτό διότι ξέρουν ότι και ο Λαουτάρο θέλει να φύγει, οπότε θα προσπαθήσουν να πάρουν ό,τι περισσότερο μπορούν, πριν τελικά τον παραχωρήσουν. Με ένα ποσό γύρω στα 90 εκατ. συν τους δύο παίκτες αναμένεται να δώσουν το πράσινο φως για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X