ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Παίζει «μόνη» της η Μπαρτσελόνα για Λαουτάρο

Η ρήτρα αγοράς είναι στα 111 εκ. ευρώ

Το θέμα του Λαουτάρο Μαρτίνες και της Μπαρτσελόνα παραμένει ζωντανό και οι Ιταλοί πλέον δίνουν αρκετές πιθανότητες να προχωρήσει η μεταγραφή του από την Ίντερ για τους «μπλαυογκράνα».

Σύμφωνα με το «CalcioMercato» η Μπαρτσελόνα παίζει... «μόνη» της στο θέμα του Λαουτάρο μιας και η Ρεάλ Μαδρίτης δεν δείχνει διατεθειμένη να προχωρήσει σε επίσημο επίπεδο και απλά παρακολουθεί την υπόθεση.

Αντίθετα η Μπαρτσελόνα φαίνεται ότι ξεκινήσει επαφές με την Ίντερ προκειμένου να υπάρξει συμφωνία πριν το καλοκαίρι, όταν και... απελευθερώνεται στο συμβόλαιο του Αργεντίνου ο όρος της ρήτρας που πρέπει να δώσει η ομάδα που θέλει να τον αποκτήσει και αγγίζει τα 111 εκ. ευρώ, με τους Καταλανούς να του δίνουν και 10 εκ. ευρώ τον χρόνο, την στιγμή που τώρα λαμβάνει μόλις 1.5 εκ. ευρώ.

Οι σχέσεις των «μπλαουγκράνα» με τους «νερατζούρι» είναι εξαιρετικές και δεν αποκλείεται η Μπαρτσελόνα να δώσει παραπάνω χρήματα στην Ίντερ, από το ποσό της ρήτρας, ως δείγμα καλής θέλησης και όχι μόνο, προκειμένου να γίνουν και οι πληρωμές διαφόρων εμπλεκομένων στην υπόθεση. Στην Ίντερ πάντως δεν μιλάνε επίσημα για το θέμα, περιμένοντας τις κινήσεις της Μπαρτσελόνα.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X