ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Πάει για γερή τράμπα με Ροντρίγο-Μπρούνο!

Το σενάριο που αλλάζει τα πάντα στη Μπαρσελόνα

Δημήτρης Χριστοφόρου

Δημήτρης Χριστοφόρου

dimis_r21@hotmail.com

Προσπαθούν απεγνωσμένα στη Μπαρσελόνα να βρουν λύση στο πρόβλημα που προέκυψε μετά τον τραυματισμό του Λουίς Σουάρες, με τον Ροντρίγο Μορένο να είναι η πρώτη επιλογή. Όμως, για να τον πάρουν ίσως χρειαστεί να αποκτήσουν και τον Μπρούνο Φερνάντες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας!

Αυτό που προτείνεται, είναι να πάρει από τώρα τον παίκτη η Μπάρσα και να τον δώσει δανεικό στη Βαλένθια προκειμένου να δεχθεί την πρόταση για τον Ροντρίγο

Να τα πιάσουμε όμως από την αρχή: το ενδιαφέρον της Μπάρσα για τον Φερνάντες είναι εδώ και καιρό υπαρκτό αλλά πρόθεσή τους ήταν να τον αποκτήσουν το Καλοκαίρι. Οι λόγοι, πέραν από οικονομικοί, είναι και πρακτικοί καθώς είναι γεμάτο το ρόστερ στη μεσαία γραμμή.

Όμως, μέσα από τις διαπραγματεύσεις για τον Ροντρίγο προέκυψε διαφωνία για το καθεστώς της μεταγραφής με τη Μπάρσα να ζητά να μην υπάρχει υποχρέωση αγοράς του το Καλοκαίρι μετά τον εξάμηνο δανεισμό του. Η Βαλένθια δεν το αποδέχεται και κάπου εκεί εμπλέκεται ο Ζόρζε Μέντες.

Ο «δαιμόνιος» μάνατζερ προσπαθεί να βρει τη λύση και σύμφωνα με την «Sport» έριξε στο τραπέζι το όνομα του Φερνάντες. Αυτό που προτείνεται, είναι να πάρει από τώρα τον παίκτη η Μπάρσα και να τον δώσει δανεικό στη Βαλένθια προκειμένου να δεχθεί την πρόταση για τον Ροντρίγο. Για να καταστεί εφικτή και οικονομικά η υπόθεση, θα δεχθεί η Σπόρτινγκ να πάρει ένα χαμηλό ποσό μπροστά και τα υπόλοιπα με δόσεις.

Ως γνωστό, εδώ και καιρό η Μαν. Γιουνάϊτεντ προσπαθεί να πάρει τον Φερνάντες αλλά δεν τα βρίσκει στα λεφτά με τα «Λιοντάρια» της Λισαβόνας.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Άλλα άρθρα συγγραφέα

Δημήτρης Χριστοφόρου

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X