ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ο Λαπόρτα θέλει να κάνει το YNWA σλόγκαν της Μπαρτσελόνα

Ο υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές της Μπαρτσελόνα, Χοάν Λαπόρτα, δεν έκρυψε ότι θέλει να αποκτήσει η Μασία το σλόγκαν της Λίβερπουλ.

Οι εκλογές για την προεδρεία της Μπαρτσελόνα θα πραγματοποιηθούν στις αρχές του 2021 και οι υποψήφιοι πρόεδροι διαφημίζουν το προεκλογικό τους πρόγραμμα. Ένας από αυτούς είναι και ο Χοάν Λαπόρτα. Ο 58χρονος αποτέλεσε πρόεδρος της ομάδας από το 2003 έως το 2010 αλλά θέλει να αναλάβει ξανά τα ηνία του αγώνα.

Ένας από τους στόχους που έχει θέσει σύμφωνα με τα όσα γράφει στην προσωπική του ιστοσελίδα είναι να αποκτήσου οι ακαδημίες της Μπαρτσελόνα το σλόγκαν της Λίβερπουλ. Το You Will Never Walk Alone, δηλαδή να γίνει το σλόγκαν της “Μασία”.

“Η Masia θα είναι μια εξατομικευμένη συνοδεία του παίκτη, με το σύνθημα ΄Δεν θα περπατάς ποτέ μόνος΄. Θέλουμε να γίνει κέντρο υψηλών επιδόσεων και αθλητικής αριστείας αλλά και για την προσωπική ανάπτυξη, όπου η μεταχείριση των αθλητών δεν είναι γενική, αλλά ένας προς ένα. Θα το κάνουμε με ιδιαίτερη μέριμνα για τις αξίες που απαρτίζουν ισχυρές προσωπικότητες και για τις οποίες μπορούμε να είμαστε περήφανοι: θέλουμε αθλητές που αγαπούν τη Μπάρτσα”.

Επίσημο: Στις 24 Ιανουαρίου οι εκλογές στην Μπαρτσελόνα!

Πλησιάζει η ώρα της κάπλης για τους “μπλαουγκράνα“. Όπως αναμενόταν, οι εκλογές θα γίνουν στις 24 Ιανουαρίου. Όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος με tweet στον επίσημο λογαριασμό του, οι διοικητικές εκλογές της Μπαρτσελόνα αναμένεται να γίνουν στα τέλη του Ιανουαρίου και συγκεκριμένα στις 24 του μηνός. Μία ημέρα ορόσημο για τους Καταλανούς, οι οποίο ψάχνουν τον τρόπο να επανέλθουν στα στάνταρ τους.

Στις δόξες του παραλθόντος. Μετά από ένα πολύ κακό διάστημα και αποτυχίες, η ομάδα θα αλλάξει σελίδα. Η πολυπόθητη παραίτηση του Μπαρτομέου ήρθε και τώρα όλοι σχεδιάζουν την επόμενη μέρα. Μία μέρα που θα έχει ως προτεραιότητα την παραμονή του Λιονέλ Μέσι στην ομάδα και τις επιτυχίες που έχουν λείψει.

Πρώτο φαβορί ο Βίκτορ Φορντ

Φαβορί εξακολουθεί να είναι ο Βίκτορ Φοντ, ο οποίος έχει κάνει μεγάλες υποσχέσεις. Θέλει να επαναφέρει στην ομάδα, ονόματα όπως τον Γκουαρντιόλα, τον Τσάβι, τον Πουγίολ και τον Ινιέστα. Ωστόσο η υποψηφιότητα του πρώην προέδρου Ζοάν Λαπόρτα, ίσως αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα.

Ο Καταλανός είναι ο τελευταίος πρόεδρος του συλλόγου που κατάφερε να ολοκληρώσει τη θητεία του και μάλιστα με θετικό πρόσημο.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση