ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντάνι Άλβες: Γράμμα στην σύζυγό του μέσα από τη φυλακή

Ο Βραζιλιάνος της έστειλε γράμμα, δίνοντας υπόσχεση πως θα της αποδείξει ότι είναι αθώος

Η κράτηση του Ντάνι Άλβες στις φυλακές «Brians 2» της Βαρκελώνης συμπλήρωσε δύο μήνες (από τις 20 Ιανουαρίου), αφού το αίτημα αποφυλάκισης που κατέθεσε νωρίτερα μέσω των δικηγόρων του απορρίφθηκε από τις δικαστικές αρχές.

Ο βετεράνος Βραζιλιάνος, πλέον, προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες και αντιδρά στις συνέπειες που έχουν στη ζωή του οι κατηγορίες σε βάρος του για τον βιασμό μιας 23χρονης, ανάμεσά τους και η εγκατάλειψη από τη σύζυγό του, Χοάνα Σανθ η οποία κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Μέσω επιστολής που έφερε στο φως η τηλεοπτική εκπομπή «Y Ahora Sonsoles», ο Ντάνι Άλβες εξέφρασε μέσα από τη φυλακή τα συναισθήματά του για την επί οκτώ χρόνια σύντροφό του, δηλώνοντας μεν πως κατανοεί ότι η εν λόγω υπόθεση την πλήγωσε, αλλά δίνοντας παράλληλα υπόσχεση πως θα αποδείξει την αθωότητά του:

«Αγαπημένη Χοάνα. Περάσαμε οκτώ χρόνια με πολύ αγάπη, τρυφερότητα, σεβασμό και φροντίδα ο ένας για τον άλλον. Τα τελευταία χρόνια μαζί σου έμοιαζαν ευκολότερα και πιο ευχάριστα. Εσύ και τα παιδιά μου, ο Ντάνι Φίλιο και η Βικτόρια, είστε τα καλύτερα πράγματα που συνέβησαν στη ζωή μου.

Μεγαλώσαμε μαζί από την ημέρα που συναντηθήκαμε. Από το πρώτο λεπτό χτίσαμε μια νέα ζωή, μαζί. Συντροφεύσαμε ο ένας τον άλλον για τόσα χρόνια, κάναμε τις ζωές μας πιο δυνατές και ασφαλείς. Τώρα, σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, λυπάμαι για την απόφασή σου κι ελπίζω η ζωή να μας δώσει μια δεύτερη ευκαιρία να σε αγαπήσω ξανά.

Καταλαβαίνω τον πόνο που σου προκάλεσε αυτή η άδικη κατάσταση την οποία βιώνουμε, καταλαβαίνω ότι δεν μπόρεσες να αντέξεις όλη αυτή την πίεση. Τα γεγονότα για τα οποία κατηγορούμαι είναι εντελώς άγνωστα σε μένα και τις αξίες που με καθοδηγούν στη ζωή: αγάπη, σεβασμός και προσπάθεια.

Θα συνεχίσω να παλεύω όπως έκανα πάντα, πιστεύοντας στον εαυτό μου και με τη στήριξη και την πίστη όσων ξέρουν ποιος πραγματικά είμαι: θα παλέψω μέχρι το τέλος μαζί με την ανεπιφύλακτη αγάπη των παιδιών μου, των γονιών μου και όσων βρίσκονται στο πλευρό μου, για να αποδείξω σύντομα την αθωότητά μου σε ολόκληρο τον κόσμο».

Πηγή: gazzetta.gr

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση