ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά παίκτη της Μπαρτσελόνα (vid)

Η influencer, Τατιάνα Κίσιελ, κατήγγειλε μέσω tik-tok το περιστατικό

Σε καταγγελία για κακοποιητική συμπεριφορά από παίκτη της Μπαρτσελόνα προχώρησε η Τατιάνα Κίσιελ μέσω ενός βίντεο στο tik-tok.

Η influencer ανέφερε ότι έδωσε το «παρών» σε πάρτι στη Βαρκελώνη στο οποίο βρίσκονταν και πολλοί παίκτες της Μπαρτσελόνα και χρειάστηκε να κλειδωθεί στην τουαλέτα για να αποφύγει έναν από τους ποδοσφαιριστές που κινήθηκε εναντίον της.

Μάλιστα, ανάμεσα σε όλα υπογραμμίζει ότι ποτέ ξανά δεν θα πάει σε τέτοια εκδήλωση στην οποία θα είναι παρόντες ποδοσφαιριστές.«Έφυγα κλαίγοντας και προφανώς δε θέλω να ξαναπάω ποτέ σε πάρτι όπου θα βρίσκονται και ποδοσφαιριστές», δηλώνει χαρακτηριστικά και συνέχισε:

«Οι τύποι ήταν αλαζόνες και ηλίθιοι, όπως δηλαδή είναι το 90% των ποδοσφαιριστών. Όταν φτάσαμε στο πάρτι, μας ζητήθηκε να αφήσουμε στην είσοδο τα κινητά μας τηλέφωνα, κάτι που δεν έκανα μιας και δε σκόπευα να καθίσω και πολύ, ιδιαίτερα σε ένα κλειστό χώρο χωρίς καν παράθυρα, μη έχοντας τη δυνατότητα της επικοινωνίας. Δε τους εμπιστευόμουν καθόλου.

Εκεί υπήρχαν περίπου 50 γυναίκες που περίμεναν την άφιξη των ποδοσφαιριστών. Προσωπικά ήταν κάτι που δεν ήθελα, μιας και περνούσαμε μια χαρά και χωρίς αυτούς. Πηγαίνοντας προς το μπάνιο πέτυχα έναν εξ' αυτών ο οποίος φώναζε έντονα σε μια κοπέλα. Τότε έβγαλα το κινητό μου και άρχισα να βιντεοσκοπώ το περιστατικό. Εκείνος το κατάλαβε και με κυνήγησε. Κλειδώθηκα στο μπάνιο για να προστατευθώ ενώ εκείνος χτυπούσε με δύναμη την πόρτα. Τελικά βγήκα, με έβαλε να σβήσω το επίμαχο βίντεο και μόνο τότε μου επετράπη να φύγω», κατέληξε.

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση