ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπεγερίν: «Οι ποδοσφαιριστές πρέπει να πληρώνουν περισσότερους φόρους»

Ο αμυντικός της Μπαρτσελόνα κατέκρινε μεταξύ άλλων τον τρόπο ζωής των ποδοσφαιριστών

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Μπαρτσελόνα, Έκτορ Μπεγερίν, έσπευσε να κατακρίνει τον τρόπο ζωής των ποδοσφαιριστών στο σήμερα, ενώ τόνισε μεταξύ άλλων πως οι ίδιοι θα έπρεπε να πληρώνουν περισσότερους φόρους προκειμένου να βοηθήσουν την κοινωνία.

Συγκεκριμένα μιλώντας στην «Ara» ανέφερε:

«Αυτό που με ανησυχεί περισσότερο στις μέρες μας είναι το ποδόσφαιρο στο υψηλότερο επίπεδο. Νιώθω τυχερός που το κάνω αυτό τόσα χρόνια και είμαι σε μια οικονομικά ευνοϊκή θέση που μου επιτρέπει να απολαμβάνω αυτά που επιθυμώ. Οι ποδοσφαιριστές όμως θα έπρεπε να πληρώνουμε περισσότερους φόρους. Βρισκόμαστε σε πλεονεκτική θέση. Έχουμε κάνει θυσίες και έχουμε δουλέψει σκληρά για να φτάσουμε εδώ, όμως οφείλουμε να θυμόμαστε από που ερχόμαστε... να βοηθήσουμε την κοινωνία στο να αποκτήσει μια σταθερότητα»

«Προέρχομαι από μια οικογένεια που υπήρχαν μήνες όπου έπρεπε να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για να φάμε. Συνεχίζω να ζω με τέτοιους ανθρώπους, με φίλους και την οικογένεια μου. Οι παίκτες έχουμε αρχίσει και γινόμαστε απάνθρωποι, καταλαβαίνω όμως τους συναδέλφους μου που θέλουν να ζουν αλλιώς».

Στη συνέχεια προχώρησε σε μια ασυνήθιστη αποκάλυψη αναφορικά με τα οικονομικά δεδομένα της μεταγραφής και του συμβολαίου του στους «μπλαουγκράνα», αναφέροντας πως υπέγραψε στους Καταλανούς για 500.000 ευρώ τον χρόνο.

Σε περίπτωση που αληθεύει το εν λόγω ποσό, τον καθιστά ως τον παίκτη με ένα από τα πιο χαμηλά (αν όχι το πιο χαμηλό) συμβόλαια στην «Μπάρτσα», με τον ίδιο το περασμένο καλοκαίρι να κάνει τα πάντα για να επιστρέψει στην ομάδα που πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα.

 

Πηγή: sportfm.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση