ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαρτσελόνα: Πληρωμές 7,2 εκατ. ευρώ στα ισπανικά ΜΜΕ

Δημοσίευμα του ισπανικού «Objective» φέρνει στο φως τις αναλυτικές πληρωμές της διοίκησης Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου

Το «Barcagate» βρίσκεται ξανά στο προσκήνιο μετά την αποκάλυψη των πληρωμών της Μπαρτσελόνα προς την εταιρεία του πρώην αντιπροέδρου διαιτησίας της ισπανικής ομοσπονδίας, Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα.

Κι ενώ βάσει και της La Liga η υπόθεση δεν απειλεί με ποινικές διώξεις τον καταλανικό σύλλογο λόγω παραγραφής του όποιου αδικήματος, συνεχίζουν να έρχονται στην επιφάνεια στοιχεία και αριθμοί της διαπλοκής και της αυθαιρεσίας που χαρακτήρισαν τη θητεία του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου στον προεδρικό θώκο των Μπλαουγκράνα.

Πλέον, την προσοχή κεντρίζει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας, «Objective», η οποία παρέθεσε το έγγραφο που δείχνει αναλυτικά τις πληρωμές της διοίκησης Μπαρτομέου προς μια σειρά από ισπανικά media, συνολικού ύψους 7,2 εκατομμυρίων ευρώ (7.227.000)!

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομικής έρευνας στην οποία η ιστοσελίδα είχε πρόσβαση, στη διάρκεια της εξαετούς θητείας του Μπαρτομέου η Μπαρτσελόνα κατέβαλε τα περισσότερα χρήματα στην καταλανική εφημερίδα «Sport», συγκεκριμένα 939.600 ευρώ με απευθείας πληρωμή και 1,35 εκατ. ευρώ σε συνάλλαγμα (συνολικά πάνω από 2,2 εκατ.). Ακολούθησε η Mundo Deportivo με συνολικό ποσό 1,71 εκατ. ευρώ, ενώ το «El Periodico» αμείφθηκε με 1,32 εκατ. ευρώ.

Μεταξύ των μέσων που χορηγήθηκαν ήταν μέχρι και ένας τοπικός σταθμός της Καταλονίας χωρίς καν επίσημη άδεια, υπό την εταιρεία Tantimer SL, η οποία ήταν η μοναδική που έλαβε χρήματα από την πρώτη (2015/16) ως την τελευταία σεζόν του Μπαρτομέου (2020/21) και έλαβε περισσότερα συγκριτικά με ΜΜΕ ευρείας κλίμακας όπως η Cadena Ser, το COPE και το Rac1.

Πηγή: gazzetta.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση