ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
24 sports

Μπαρτσελόνα: Παραμένει ο Ντεμπελέ παρά τους πολλούς τραυματισμούς

Ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή τοποθετήθηκε μιλώντας σε γαλλική εφημερίδα

Ένα ακόμη απρόοπτο προστέθηκε στη θητεία του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Βαρκελώνη με τον νεαρό ακραίο επιθετικό να μένει (ξανά) εκτός επιλογών λόγω τραυματισμού, γεγονός το οποίο τείνει να γίνει συνήθεια. Ο Γάλλος ακραίος επιθετικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2017 από τη Μπουρούσια Ντόρτμουντ ωστόσο δεν έχει καταφέρει να φτάσει σε απόσβεση των πολλών εκατομμυρίων ευρώ τα οποία δαπανήθηκαν, διατηρώντας συμβόλαιο μέχρι το 2022.

Επιθυμώντας να ξεκαθαρίσει το σκηνικό σχετικά με τον πελάτη του, ο ατζέντης του Ουσμάν Ντεμπελέ μίλησε στην L' Equipe αναφέροντας:

«Ο ποδοσφαιριστής δεν έχει καμίαν πρόθεση να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα. Ο Ουσμάν αισθάνεται πολύ άνετα στο σύλλογο και παρουσιάζεται αφοσιωμένος αλλά και αποφασισμένος να προσφέρει τις υπηρεσίες του τα επόμενα χρόνια.

Παρά τις προσφορές από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους, ο πελάτης μου βλέπει το μέλλον του στη Βαρκελώνη εκεί όπου μπορεί να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο. Δυστυχώς ο ο τραυματισμός του δεν του επιτρέπει να ξεκινήσει όπως θα ήθελε τη σεζόν, αλλά αυτό δεν τον έχει πτοήσει και είναι αποφασισμένος να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν.»

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X