ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαρτσελόνα: Νέες περικοπές μισθών ύψους 30% και αντιδράσεις

Η διοίκηση είναι αποφασισμένη να περικόψει κι άλλο τους μισθούς

Όπως υποστηρίζει το SER Catalunya, οι άνθρωποι του συλλόγου είναι διατεθειμένοι να συζητήσουν με τους παίκτες και το προσωπικό του συλλόγου, αλλά αν δεν επέλθει συμφωνία τότε οι περικοπές θα προχωρήσουν μονομερώς.

Τα οικονομικά του συλλόγου δεν είναι σε καλή κατάσταση - ειδικά μετά την κρίση του κορονοϊού και διοίκηση του Μπαρτομέου πρέπει να διαχειριστεί αυτό το τόσο λεπτό ζήτημα.

Μάλιστα, φαίνεται ότι ο χρόνος πιέζει αρκετά και μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδα (20-21/10) θα ξεκινήσουν οι διαπραγματεύσεις με όλα τα εμπλεκόμενα μέρη, ενώ οι εν λόγω συζητήσεις θα πρέπει να ολοκληρωθούν στις 5 Νοεμβρίου.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι όμως που θεωρούν τον Μπαρτομέου αναξιόπιστο συνομιλητή και έχουν ζητήσει από έναν διάσημο δικηγόρο που ειδικεύεται στα νομικά να τους εκπροσωπήσει στις διαπραγματεύσεις.

Βέβαια, υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από το προσωπικό της ομάδας, καθώς θεωρούν άδικο να υποστούν νέο «ψαλίδι» στους μισθούς τους, από τη στιγμή που αυτοί δεν φτάνουν καν το 3% του συνολικού προϋπολογισμού του συλλόγου, που αγγίζει τα 800 εκατομμύρια.

Οπως επίσης αντιδράσεις υπάρχουν και από τους περισσότερους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι δεν δείχνουν πρόθυμοι να συνεργαστούν και να δεχθούν μία τέτοια μεγάλη μείωση, παρά το γεγονός ότι λαμβάνουν περίπου το 70% του συνολικού προϋπολογισμού.

gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση