ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προσβολές που σοκάρουν για τον Μέσι

Απίστευτες προσβολές προς το πρόσωπο του «Pulga»

Σοκάρουν οι προσβολές για τον Λιονέλ Μέσι από συνεργάτες του Μπαρτομέου, αποκαλύπτοντας παράλληλα την έχθρα για τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα.

Τα μηνύματα που αντάλλαξαν τα μέλη του πρώην διοικητικού συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, με τον τότε πρόεδρο τον Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου, αποκαλύπτουν την έντονη εχθρότητα που ένιωθε η ηγεσία του συλλόγου προς τα μεγάλα ονόματα του συλλόγου.

Χρησιμοποιούνται χονδροειδείς προσβολές και ισχυρίζονται εκβιασμούς, ιδιαίτερα από τον Λιονέλ Μέσι. Ο «Pulga» και ο Ζεράρ Πικέ ήταν σαφώς οι πιο μισητοί. Σε μια σειρά συνομιλιών στο WhatsApp που διέρρευσαν, ο Ρομάν Γκόμεθ Πόντι, τότε επικεφαλής των νομικών υπηρεσιών της Μπάρτσα, μίλησε με ιδιαίτερη ενόχληση και εξαπέλυσε αρκετές προσβολές για τον απόλυτο σταρ των Καταλανών.

Ο Μπαρτομέου, ο Όσκαρ Γκράου, ο οποίος ήταν Διευθύνων Σύμβουλος του συλλόγου, διευθυντές όπως ο Ζόρντι Μόι, ο Οριόλ Τομάς και ο Νταβίδ Μπέλβερ, ο οικονομικός διευθυντής Πάντσο Σρέντερ και ο Χαβιέ Σομπρίνο, διευθυντής Στρατηγικής και Καινοτομίας, συμμετείχαν επίσης σε μερικές από αυτές τις συνομιλίες. Την ημέρα της διαρροής του συμβολαίου του Μέσι με την Μπάρτσα από την «El Mundo», τα μέλη του chat θύμωσαν, ιδιαίτερα για την προέλευση της διαρροής.

Είναι η μέρα που ο Γκόμεθ Ποντί εξαπέλυσε προσβολές κατά του Μέσι. Είναι 31 Ιανουαρίου 2021 -- μέχρι τότε όλοι ήταν ήδη εκτός του συλλόγου. Μεταξύ άλλων, αποκαλύπτει ένα υποτιθέμενο μήνυμα του Αργεντινού σταρ στον πρόεδρο Μπαρτομέου στο οποίο του λέει κατά τη διάρκεια της πανδημίας ότι μπορεί να μειώσει τους μισθούς των άλλων παικτών, αλλά να μην αγγίξει τον δικό του ή του φίλου του Λουίς Σουάρες.


Ο Γκόμεθ Πόντι γράφει: «Μπάρτο, ειλικρινά, δεν μπορείς να είσαι τόσο καλός άνθρωπος με αυτόν τον αρουραίο του υπονόμου. Ο σύλλογος του έδωσε τα πάντα και έχει αφοσιωθεί στο να υπαγορεύει πως να γίνονται μεταγραφές, ανανεώσεις, αλλά και χορηγίες που αφορούν τον ίδιο. Αυτό έκανε με την ανανέωση του Σουάρες, του Άλμπα, αλλά και την προμήθεια για την ανανέωση του Ανσού Φατί.

Και πάνω από όλα η συσσώρευση εκβιασμού και αγένειας που έχουμε υποστεί ως σύλλογος και όσοι από εμάς που εργαζόμαστε στην ομάδα από αυτόν τον... ορμονικό νάνο που χρωστάει τη ζωή του στην Μπάρτσα...Ελπίζω να φύγει μέσα στην αδιαφορία, που είναι ό,τι χειρότερο θα μπορούσε να του συμβεί».

Πηγή gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση