ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μπαρτσελόνα: Βάζει πωλητήριο σε τρία αστέρια της

Όλοι τους αρνούνται να φύγουν

Μπερδεμένη η κατάσταση στην Μπαρτσελόνα! Από τη μία καθημερινά γράφονται νέοι μεταγραφικοί στόχοι. Από την άλλη συνεχώς αναπαράγονται σενάρια που αναφέρουν πως η καταλανική ομάδα χρειάζεται χρήματα και για να τα βρει θα πρέπει να αποχωριστεί βασικά στελέχη της. Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση. Ναι, οι «μπλαουγκράνα» βρίσκεται σε κακή κατάσταση όσον αφορά το οικονομικό όμως όχι σε αυτή που ήταν πριν 1,5 χρόνο.

Η διοίκηση Λαπόρτα έχει μαζέψει κατά πολύ την κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει ο σύλλογος επί προεδρίας Ζοζέπ Μαρία Μπαρτομέου. Παρόλα αυτά θα πρέπει φέτος το καλοκαίρι να κρατηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Να μην προχωρήσει σε υπερβάσεις όπως πέρυσι και ίσως να χρειαστεί να παραχωρήσει μερικούς από τους ποδοσφαιριστές που όμως δεν χαλούν τα σχέδια του Τσάβι. Όπως για παράδειγμα οι τρεις παρακάτω περιπτώσεις.

To ρεπορτάζ του δημοσιογράφου του El Chirinquito, Ζοσέ Άλβαρεζ αποκαλύπτει την πρόθεση της Μπαρτσελόνα να βάλει πωλητήριο σε τρεις ποδοσφαιριστές της. Στους Φρανκ Κεσιέ, Άνσου Φάτι και Φεράν Τόρες. Και οι τρεις έχουν συμπληρωματικό ρόλο στην ομάδα του Τσάβι οπότε ενδεχόμενη απουσία τους δεν θα χαλούσε τα σχέδια του Καταλανού τεχνικού.

Και οι τρεις τους όμως σύμφωνα με το ρεπορτάζ αρνούνται πεισματικά να αποχωρήσουν από τη Βαρκελώνη. Θέλουν να βρίσκονται κανονικά στην καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας και να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις του για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα του Τσάβι. Και για τους τρεις έχουν ακουστεί αρκετές ομάδες. Η Μπαρτσελόνα τους δεσμεύει με πολυετή συμβόλαια, κάτι που σημαίνει πως έχει τον πρώτο λόγο σε όποια διαπραγμάτευση. Αν δεν πουν όμως οι ίδιοι το «οκ» δεν μπορεί να γίνει τίποτα!

sportsking.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση