ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Μπαρσελόνα: Δεν παραιτείται ο Μπαρτομέου, μειώνει το μπάτζετ

Στόχος η πτώση κατά €160εκ.

Στην έγκριση του προϋπολογισμού για το 2020-21 προχώρησε το Δ.Σ. της Μπαρσελόνα, με τον πρόεδρο Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου να ανακοινώνει σε συνέντευξη τύπου πως θα μειωθεί αισθητά σε σχέση με πέρσι.

Συγκεκριμένα κατά €160εκ. καθώς θα πέσει το κόστος στα €796εκ., ενώ η εκτίμηση για τα έσοδα φτάνει στα €828εκ., που είναι €28εκ. λιγότερα σε σχέση με πέρσι.

Στη συνέντευξη τύπου αναφέρθηκαν και στους τρόπους που θα το πετύχουν, καθώς είναι σε εξέλιξη διαπραγματεύσεις με τους ποδοσφαιριστές και τους λοιπούς εργαζομένους στο σύλλογο για μειώσεις στους μισθούς τους.

Σε ό,τι αφορά στο δημοψήφισμα για το κατά πόσο θα συνεχίσουν να είναι διοίκηση είναι σε επαφές με τις καταλανικές αρχές για να βρεθεί η ημερομηνία. Οι αρχές πρότειναν 1-2/11, η Μπάρσα 15-16/11 και ακόμα δε βρέθηκε άκρη. Πάντως δεν υπάρχει πρόθεση παραίτησης από τη διοίκηση.

Σε ό,τι αφορά στη διαιτησία, η Μπάρσα έχει σφόδρα παράπονα από το VAR και τον τρόπο που χρησιμοποιείται τους τελευταίους μήνες. Θεωρούν πως σε όλες τις οριακές φάσεις δεν υπάρχουν τα ίδια κριτήρια για τη Μπαρσελόνα και τους πιο άμεσους ανταγωνιστές της φωτογραφίζοντας τη Ρεάλ Μαδρίτης.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση