ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μέσι: «Μόνο από αυτόν έχω ζητήσει φανέλα»

Ο Αργεντινός προέβη σε μια... αποκάλυψη, καθώς είχε ζητήσει φανέλα ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης!

Σίγουρα, όλοι θα ήθελαν την φανέλα του Λίο Μέσι. Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που συνηθίζουν να ανταλλάσσουν φανέλες, όταν αντιμετωπίζουν αντιπάλους τεράστιας αξίας.

Αρκετές είναι οι φορές που το έχει πράξει και ο Αργεντινός άσος, αλλά μόνο όταν του το ζητάνε οι άλλοι. Ωστόσο, ο άσος της Μπαρτσελόνα αποκάλυψε πως υπάρχει μια και μοναδική φορά, κατά την οποία έκανε ο ίδιος την πρώτη κίνηση, ζητώντας την φανέλα του νυν προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν!

«Υπάρχει μια φορά, ναι, είχα ζητήσει και είχα πάρει την φανέλα του Ζινεντίν Ζιντάν. Ωστόσο, δεν ζητάω φανέλες αντιπάλων σχεδόν ποτέ. Συνήθως το κάνω γιατί μου το ζητάνε οι άλλοι πρώτοι και συγκεκριμένα όταν υπάρξει κάποιος από την Αργεντινή στην αντίπαλη ομάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Να τονίσουμε πως σήμερα είναι μια ξεχωριστή μέρα για τον Λίο Μέσι, καθώς επιστρέφει στην εθνική ομάδα της χώρας του. Η Αργεντινή θα αντιμετωπίσει την Βραζιλία σε ένα.. ντέρμπι, που ακόμα και είναι φιλικό, αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον ολόκληρου του ποδοσφαιρικού κόσμου.

Θα καταφέρει ο άσος της Μπαρτσελόνα να κάνει επιτέλους την… διαφορά και στην εθνική ομάδα; Να τονίσουμε πως έχει δεχθεί έντονη κριτική από τα Μέσα και τους φιλάθλους της χώρας του…

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X