ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Εναλλακτική λύση ο Χάρι Κέιν για την Μπαρτσελόνα

Μια υπόθεση με αρκετές δυσκολίες για τους «μπλαουγκράνα»

Η Μπαρτσελόνα θέλει να κάνει μία μεγάλη μεταγραφή το καλοκαίρι και ο βασικός της στόχος είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ. Όμως υπάρχει και εναλλακτική που είναι ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ. Μία υπόθεση πάντως με αρκετές δυσκολίες.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν ως πρώτο στόχο τον άσο της Ντόρτμουντ, μία περίπτωση αρκετά δύσκολη μιας και τα χρήματα που απαιτούνται ξεπερνούν στα 170 εκ. ευρώ, νούμερο που με βάση την οικονομική τους κατάσταση είναι ουσιαστικά «απαγορευτικό». Η εναλλακτική είναι ο Χάρι Κέιν της Τότεναμ. Αλλά κι εδώ υπάρχουν δυσκολίες.

Ο Άγγλος άσος έχει δείξει στο παρελθόν πως σκέφτεται την αποχώρηση από την Τότεναμ, η οποία πάντως δεν είναι διατεθειμένη να τον αφήσει να φύγει εύκολα, ζητώντας ένα ποσό κοντά στα 100 εκ. ευρώ.

Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσει κανείς και τα 12 εκ. ετησίως που είναι οι απολαβές του Κέιν, για να καταλάβει πως και σε αυτή την περίπτωση απαιτούνται χρήματα τα οποία είναι δύσκολο να βρει εύκολα η Μπαρτσελόνα.

Αν τελικά δεν προχωρήσει η υπόθεση Χάαλαντ, οι Καταλανοί είναι διατεθειμένοι να πλησιάσουν την Τότεναμ και τον Άγγλο επιθετικό.

Πηγή: sdna.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση