ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διέψευσε πως παραιτήθηκε λόγω… Μέσι ο Μπαρτομέου

Δεν είναι τόσο απλή η υπόθεση

Η είδηση πως ο Λιονέλ Μέσι ζήτησε να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα προκάλεσε τριγμούς στο κλαμπ. Μάλιστα λέγεται ότι ισχυρίζεται πως μπορεί να φύγει ελεύθερος, καθώς ο σχετικός όρος που υπήρχε στο συμβόλαιό του είχε ημερομηνία λήξης λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση του Champions League.

Η δυσαρέσκεια των φιλάθλων, που λατρεύουν σαν Θεό τον Αργεντινό σταρ, κατευθύνεται στον πρόεδρο Τζόζεπ Μαρία Μπαρτομέου. Χθες βράδυ πολύς κόσμος διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις αποφάσεις του ισχυρού άνδρα του συλλόγου και απαίτησε την παραίτησή του, με κάποια ισπανικά Μέσα να βιάζονται να δημοσιεύσουν πως έγινε πράξη.

Υπήρξαν επίσης χιλιάδες μέλη του κλαμπ που είχαν την ίδια άποψη, προκειμένου να επανέλθει η ηρεμία στους «μπλαουγκράνα» και πιθανώς να γίνει μια προσπάθεια να μεταπειστεί ο ηγέτης της ομάδας.

Πάντως ο ίδιος ο Μπαρτομέου διέψευσε μέσω της καταλανικής Sport πως παραιτήθηκε. Καταλανικά Μέσα αναφέρουν πως η παραίτηση του Μπαρτομέου δεν είναι τόσο απλή υπόθεση για νομικούς λόγους. Συγκεκριμένα, εφόσον παραιτηθεί, τότε θα πρέπει όλα τα μέλη του ΔΣ του κλαμπ να εγγυηθούν για τα χρέη του συλλόγου μέσω της προσωπικής τους περιουσίας, γι’ αυτό και ο Μπαρτομέου λέγεται πως δέχτηκε πιέσεις να μην παραιτηθεί.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση