ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Διαφωνία Μέσι – Μπαρτομέου

Δεν κατεβαίνει στις προπονήσεις ο παίκτης!

Το ραντεβού Μπαρτομέου – Χόρχε Μέσι ολοκληρώθηκε χωρίς να υπάρξει συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Η πλευρά Μέσι και συγκεκριμένα ο πατέρας του, επέμεινε ότι ο παίκτης θέλει να φύγει και μάλιστα έχει δικαίωμα να το κάνει ως ελεύθερος, ενώ η πλευρά της διοίκησης ξεκαθάρισε ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sport, ο Αργεντινός επιμένει και στην απόφασή του να τραβήξει χωριστούς δρόμους με το σύλλογο, αλλά και στο γεγονός ότι η ρήτρα στο συμβόλαιό του είναι ενεργή. Ο Μέσι υποστηρίζει ότι εφόσον η σεζόν τελείωσε τώρα, το δικαίωμα να φύγει είναι ακόμα ενεργό.

Στην αντίπερα όχθη, ο Μπαρτομέου όχι απλά δεν δέχτηκε την απόφαση του Λιονέλ Μέσι αλλά έχει διαφορετικά πλάνα. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι προτείνει νέο συμβόλαιο στον Αργεντινό. Το υπάρχον λήγει το 2021 και η Μπαρτσελόνα επιθυμεί να λήξει το θέμα εδώ και να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας. Την ίδια ώρα η ομάδα προετοιμάζεται χωρίς να ξέρει τι θα γίνει με το μεγάλο της αστέρι.

Δεν πηγαίνει στις προπονήσεις ο Μέσι

Μία ακόμα είδηση που προέκυψε από τη σημερινή συνάντηση έχει να κάνει με τις προπονήσεις της ομάδας. Ο Μέσι είναι ανένδοτος με την απόφασή του να πει «αντίο» και για αυτό τον λόγο δεν συμμετέχει στις προπονήσεις της ομάδας. Μάλιστα, μέχρι να λυθεί το θέμα και να αποχωρήσει δεν πρόκειται να κατέβει σε καμία προπόνηση. Την ίδια ώρα, είναι πολύ πιθανό να του επιβληθεί πρόστιμο για αντιεπαγγελαμτική συμπεριφορά, βάσει των κανονισμών που υπάρχουν στην Ισπανία.

Αν το αδιέξοδο συνεχιστεί, είναι πολύ πιθανό οι δύο πλευρές να λύσουν τις διαφορές του σε κάποιο αρμόδιο όργανο που θα αποφασίσει τι θα συμβεί τελικά με τη ρήτρα του παίκτη. Παράλληλα είναι δεδομένο ότι οι δύο πλευρές θα έχουν και νέο ραντεβού. Τη Μπάρτσα πλην του προέδρου της την εκπροσώπησε στη συνάντηση και ένας δικηγόρος. Για τον Μέσι, εκτός από τον πατέρα του, Χόρχε ήταν εκεί και ο γιος του Ροντρίγκο αλλά και ο δικηγόρος της οικογένειας Ζόρζε Πεκούρ.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X