ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

«Δεν είναι ασφαλές για τον Μέσι να επιστρέψει στην Νιούελς»

Αυτό τονισε ξάδελφος του Αργεντινού σταρ

Ο Λιονέλ Μέσι δεν έχει αποκλείσει το σενάριο να κλείσει την καριέρα του στην αγαπημένη του Νιούελς. Αλλά ο ξάδελφος του, τονίζει ότι δεν θα γίνει αυτό καθώς δεν θα είναι ασφαλής, ούτε ο Μέσι αλλά ούτε και η οικογένεια του.

Ο Μάξι Μπιαντσούτσι, ξάδελφος του Μέσι, μίλησε στο «Radio Club Octubre» για το θέμα της πιθανής επιστροφής του Λιονέλ στην Νιούελς και ήταν ξεκάθαρος:

«Αν δεν υπήρχαν θέματα ασφάλειας στην χώρα, δεν θα είχα καμία αμφιβολία ότι θα γυρνούσε πίσω. Είναι το όνειρο μου να τον δω να παίζει στην Νιούελς. Αλλά δεν είναι τόσο απλό. Φανταστείτε την εβδομάδα πριν το ντέρμπι με την Ροσάριο Σεντράλ, τα παιδιά του να πρέπει να πάνε στο σχολείο και η πόλη είναι... κόλαση» και πρόσθεσε:

«Πολλοί τον κατηγορούν ότι είναι... Ισπανός. Αλλά είναι Αργεντίνος με τον δικό του τρόπο, πάντα κάνει διακοπές εδώ, παντρεύτηκε στο Ροσάριο».

Ο ίδιος ο Λιονέλ Μέσι όταν είχε ερωτηθεί παλιότερα για την επιστροφή του στην Νιούελς είπε: «Είναι το όνειρο μου να φορέσω την φανέλα της Νιούελς, αυτό δεν λέω πάντα; Αλλά δεν ξέρω αν μπορεί να γίνει, δεν είμαι μόνο εγώ, έχω τρία παιδιά τώρα».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X