ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ατζέντης Κουτίνιο: «Σπρώχνουν τον παίχτη μου ως αντάλλαγμα για Νεϊμάρ»

Ξεκαθάρισμα σκηνικού ζητεί ο Kia Joorabchian

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Χοσέπ Μαρία Μπετρομέου, έχει δώσει προφορική διαβεβαίωση στον ατζέντη του Κουτίνιο ότι ο Φελίπε Κουτίνοο υπολογίζεται κανονικά για τη νέα σεζόν, ο Kia Joorabchian θεωρεί ότι άτομα στα ενδότερα των «μπλαουγκράνα», ενεργούν με άλλο κριτήριο.

Σε δηλώσεις του οι οποίες φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα rmcsport.bfmtv.com ο τελευταίος αναφέρει ότι δεν υπάρχει συνέπεια στα όσα έχει λάβει από την επίσημη Μπαρτσελόνα και στα όσα διαβάζει σε διάφορα μέσα ενημέρωσης, τα οποία κάνουν λόγο για μετακίνηση του Βραζιλιάνου στο Παρίσι προκειμένου να επιστρέψει ο Νεϊμάρ.

Ο Kia Joorabchian έκανε λόγο μεταξύ άλλων για τα εξής:

«Ο πρόεδρος ήταν ξεκάθαρος ως προς την πρόθεσή του να μην πωλήσει τον ποδοσφαιριστή. Έχοντας αυτό υπόψην και από σεβασμό στην Μπαρτσελόνα, δεν μπήκαμε στη διαδικασία να προτείνουμε τον Κουτίνιο σε άλλες ομάδες. Παρόλ' αυτά μαθαίων ότι ο Αντρέ Κάρι (σύμβουλος της Μπαρτσελόνα από τη Βραζιλία) λέει εντελώς διαφορετικά πράγματα και είναι ένας εξ αυτών οι οποίοι σπρώχνουν τον παίχτη μου ως αντάλλαγμα για Νεϊμάρ.»

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X