ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Νάπολι «καλεί» Ροντρίγο

Στο στόχαστρο της Νάπολι βρίσκεται ο Ισπανός σέντερ φορ της Βαλένθια, Ροντρίγο.

Νέο όνομα προκύπτει για τη Νάπολι αναφορικά με τη θέση του σέντερ φορ. 

Μετά τις προχωρημένες επαφές με τον Μάουρο Ικάρντι, οι Ναπολιτάνοι φαίνεται να μεταφέρουν το ενδιαφέρον τους στον Ροντρίγο. 

Ο Ισπανός με βραζιλιάνικη καταγωγή σέντερ φορ της Βαλένθια, όπως αναφέρει η Corriere Dello Sport, αποτελεί τον νέο τοπ-στόχο των «παρτενοπέι» για τη γραμμή κρούσης τους. 

Ο προπονητής του συλλόγου, Κάρλο Αντσελότι, φέρεται να προτιμά τον 28χρονο Ισπανό διεθνή αντί του Μάουρο Ικάρντι, με τον οποίο οι συζητήσεις, αν και προχωρημένες, δεν έχουν αποφέρει ακόμα συμφωνία. 

 Πρόσθετο εμπόδιο στην υπόθεση του Αργεντινού αποτελεί και η κινητοποίηση της Γιουβέντους το τελευταίο διάστημα για να τον αποκτήσει. 


Η διοίκηση των δευτεραθλητών Ιταλίας έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τις «νυχτερίδες» και ευελπιστεί σε θετική κατάληξη, σε ένα deal το οποίο ενδεχομένως να τη συμφέρει περισσότερο. 

Η χρηματιστηριακή αξία του Ροντρίγο αυτή τη στιγμή ανέρχεται στα 60 εκατομμύρια ευρώ ενώ του Ικάρντι φτάνει τα 80. 

Το κόστος του σέντερ φορ ο οποίος θα αποκτηθεί συνδέεται άμεσα και με την έτερη ανοιχτή υπόθεση του Χάμες Ροντρίγκες, με την προοπτική διπλού «χτυπήματος» από την ισπανική αγορά να γίνεται όλο και πιο πιθανή. 

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση

X