ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Καβάνι: «Έκλεισε η πόρτα του πορτμπαγκάζ πάνω στο νύχι μου, ήμουν έξι ώρες ναρκωμένος»

Ο Έντινσον Καβάνι μίλησε για τη μικρή περιπέτεια υγείας που είχε με το νύχι του, αναφέροντας πως ήταν ναρκωμένος για έξι ώρες

Το ντεμπούτο του με την φανέλα της Βαλένθια παραλίγο να χάσει ο Έντινσον Καβάνι και εξήγησε το λόγο, μιλώντας στην εκπομπή «2 de Punta de Marcos Vittete».

Ο 35χρονος Ουρουγουανός είχε ένα μικρό ατύχημα με το δάχτυλό του, αφού η πόρτα του πορτμπαγκάζ του έπιασε το χέρι και του έσπασε το νύχι. Ωστόσο ο πόνος συνεχιζόταν, με τον Καβάνι τελικά να πηγαίνει στο νοσοκομείο για να κάνει μια μίνι επέμβαση, όπου ο επιθετικός ήταν ναρκωμένος έξι ώρες!

«Βάζαμε τις βαλίτσες στο αυτοκίνητο, η οικογένεια μου είχε μπει ήδη μέσα. Πάτησα το κουμπί για να κλείσει η πόρτα του πορτμπαγκάζ. Η πόρτα έκλεισε και μου έπιασε το δάχτυλο, με αποτέλεσμα να μου σπάσει το νύχι. Δόξα τω Θεώ δεν μου έσπασε το δάχτυλο, γιατί είχε πιάσει μόνο την πρώτη φάλαγγα και αυτό λειτούργησε ως μοχλός. Ήταν μια μέρα πριν το ντεμπούτο μου. Λόγω του ήχου που έκανε το δάχτυλο νόμιζα ότι το είχα σπάσει. Είχα θυμώσει και ήμουν αγανακτισμένος. Και τελικά είπα στον εαυτό μου ότι πρέπει ο γιατρός την επόμενη ημέρα να μου κάνει τοπική αναισθησία, να τυλίξει το δάχτυλο καλά και να δούμε τι θα γίνει. Πήγα στο νοσοκομείο, ο γιατρός έκανε μια μικρή επέμβαση στο νύχι. Φαίνεται ότι έκανε μια πολύ καλή δουλειά, γιατί ήμουν ναρκωμένος έξι ώρες».

Sport-fm.gr

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση