ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Γκατούζο: «Να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο»

Οι πρώτες δηλώσεις του Τζενάρο Γκατούζο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βαλένθια

Ο Τζενάρο Γκατούζο είναι ο νέος προπονητής της Βαλένθια, με τον ίδιο να δηλώνει χαρούμενος που θα καθίσει στον πάγκο των νυχτερίδων και να αναφέρει τους στόχους που έχει με την ομάδα για τη νέα σεζόν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και υπερήφανος που είμαι προπονητής της Βαλένθια, είναι μία μεγάλη ομάδα με μεγάλη ιστορία. Όταν μίλησα για πρώτη φορά με τους διοικούντες τον σύλλογο, θυμάμαι πως ήταν μία σημαντική ημέρα για μένα και το τεχνικό μου επιτελείο.

Για μας είναι μεγάλη ευχαρίστηση και μεγάλη τιμή, είμαστε έτοιμοι για τη νέα σεζόν», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:

«Έχουμε έναν βασικό στόχο, να παίξουμε όμορφο και επιθετικό ποδόσφαιρο και να κάνουμε υπερήφανους τους οπαδούς μας. Δεν έχω αγωνιστεί στο Μεστάγια ως παίκτης αλλά ξέρω πως δεν είναι εύκολο να παίζεις εδώ.

Είναι ένα γήπεδο που ασκεί μεγάλη πίεση στον αντίπαλο, μου αρέσει να λέω πάντα ότι έχουμε σεβασμό για όλους αλλά δεν υπάρχει κάποιος που να μας φοβίζει. Μου αρέσει αυτή η νοοτροπία.

Δεν είμαι ένας άνθρωπος που του αρέσει πολύ η τεχνολογία αλλά αποτελώ μέλος ενός συλλόγου που επενδύει πολλά στην τεχνολογία.

Ελπίζω να με βοηθήσει να έρθω σε επαφή με τον κόσμο, το σημαντικό είναι ο κόσμος να δει μία θετική εξέλιξη. Θα ιδρώσουμε τη φανέλα, θα δουλέψουμε με ένταση και κάνοντας μεγάλες θυσίες».

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΒΑΛΕΝΘΙΑ: Τελευταία Ενημέρωση