ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Στην Ατλέτικο για 4 χρόνια ο Ηλίας Κωστή

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τη συγκατάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε

Πανίκος Κωνσταντίνου

Πανίκος Κωνσταντίνου

constantinoup@sppmedia.com

Τα τελευταία 4-5 χρόνια προπονείται με τις Ακαδημίες της Ατλέτικο Μαδρίτης. Πριν μερικές ημέρες ο Ηλίας Κωστή κατάφερε να κάνει το μεγάλο βήμα εξασφαλίζοντας συμβόλαιο στην πρώτη ομάδα με τη συγκατάθεση του Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε την καριέρα από τις Ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ, λόγω της παρουσίας και του πατέρα του Γιώργου Κωστή αρχικά ως ποδοσφαιριστής και στη συνέχεια ως προπονητή στην Κύπρο, εντάχθηκε σε ηλικία 15 χρονών στις Ακαδημίες της Ισπανικής ομάδας.

Η άνοδος του ήταν εκπληκτική και κατάφερε να φτάσει σε συμφωνία υπογράφοντας συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας μέχρι το 2027. Τον Κωστή φέτος ανέλαβε το γραφείο του σπουδαίου μάνατζερ Ζόζε Μέντες ο οποίος τον εκπροσώπησε και στις διαπραγματεύσεις.

Με το τέλος της φετινής σεζόν θα αξιολογηθεί από τον Ντιέγκο Σιμεόνε κατά πόσο θα ενταχθεί στην ομάδα ή θελήσει να τον παραχωρήσει σε κάποια ομάδα με τη μορφή δανεισμού έτσι ώστε να αποκτήσει περισσότερες εμπειρίες.

Για τον ύψους 1.93 μ. κεντρικό αμυντικό δεν αποκλείεται να κινηθεί η Ισπανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για να αποκτήσει Ισπανική υπηκοότητα. Ο Ηλία γεννήθηκε στην Ελλάδα και μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στην Κύπρο.  

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση