ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ο Κορέα της Ατλέτικο δίπλα στην μητέρα του

Συγκινεί ο 25χρονος Αργεντινός που συμπαραστέκεται πλήρως στη μητέρα του

Ο Άνχελ Κορέα της Ατλέτικο Μαδρίτης ξυρίζει το κεφάλι του, για να τιμήσει την μάχη που δίνει η μητέρα του, Μαρσέλα, με τον καρκίνο.

Για να μην ξεχνιόμαστε... Εκτός από τους συνανθρώπους μας που δίνουν την μάχη κατά του κορονοϊού, υπάρχουν σε όλο τον κόσμο εκατομμύρια άνθρωποι που παλεύουν απέναντι σε άλλες ασθένειες.

Ένας τέτοιος είναι η Μαρσέλα Μαρτίνες, η μητέρα του Αργεντινού επιθετικού τη Ατλέτικο Μαδρίτης, Άνχελ Κορέα. Η Μαρσέλα παλεύει με τον καρκίνο και ο Κορέα, για να σταθεί και με αυτόν τον τρόπο στο πλευρό της, ξύρισε το κεφάλι του.

Ο ίδιος, άλλωστε, γνωρίζει από αναποδιές, αφού σε ηλικία δέκα ετών έχασε τον πατέρα του, πριν από τρία έχασε ένα από τα αδέλφια του, ενώ χρειάστηκε να κάνει εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς, για να αφαιρέσει έναν καλοήθη όγκο!

«Δεν υπάρχει εκεχειρία με τον εχθρό σου στο πεδίο της μάχης, μπορούν να αγγίξουν το σώμα σου, αλλά η ψυχή σου είναι ανέγγιχτη. Ακόμα και αν σκίσουν την σάρκα σου, η Πίστη σου είναι άθραυστη. Δεν θα σου κλέψουν αυτό που είσαι, το πνεύμα σου είναι πιο δυνατό. Αυτόν τον πόλεμο τον έχεις κερδίσει. Είσαι η μαχήτρια μας, σε αγαπάμε μαμά» αναφέρει ο Κορέα στο συγκινητικό του μήνυμα προς την μητέρα του.

Πηγή: www.lequipe.fr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση