ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Ανακοίνωσε Βιτόλο μέσω… Ατλέτικο η Λας Πάλμας

Την απόκτηση του δικαιωμάτων του Βιτόλο ως το 2022 ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο παίκτης θα αγωνιστεί ως δανεικός στην Λας Πάλμας μέχρι το τέλος του 2017.

Σε μία μεταγραφή που θα ολοκληρωθεί επί της ουσίας μετά από έξι μήνες προχώρησε η διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Συγκεκριμένα, οι «ροχιμπλάνκος» ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του Βιτόλο από τη Σεβίλλη ως το 2022. Ωστόσο ο 27χρονος ποδοσφαιριστής θα φορέσει την φανέλα της Ατλέτικο με καθυστέρηση έξι μηνών, καθώς ως το τέλος του 2017 θα αγωνιστεί με την μορφή δανεισμού στην Λας Πάλμας.

Η συγκεκριμένη φόρμουλα επιλέχθηκε από τον σύλλογο της Μαδρίτης, προκειμένου να ξεπεραστεί το εμπόδιο που αντιμετωπίζει η ομάδα του Τσόλο Σιμεόνε, λόγω της απαγόρευσης μεταγραφών που της έχει επιβληθεί.

Την συγκεκριμένη είδηση επιβεβαίωσε και η Λας Πάλμας, η οποία ανακοίνωσε πως αποκτά τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή ως την 1.1.2017.

Υπενθυμίζεται πως η Σεβίλλη είχε ανακοινώσει την ύπαρξη προφορικής συμφωνίας με τον πατέρα και τον μάνατζερ του Βιτόλο ως το 2022, ωστόσο το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής δεν είχε βάλει την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο, διατήρησε ζωντανές τις ελπίδες των Μαδριλένων και τους επέτρεψε να είναι αυτοί που θα χαμογελάσουν στο τέλος.

sport-fm.gr

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση

X