ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Γκέλαρε η Ατλέτικο (vid)

«Μαύρη» πρεμιέρα για την Ατλέτικο Μαδρίτης που κατάφερε να κάνει το 1-0 με πέναλτι στο 93' κόντρα στη νεοφώτιστη Αλαβές, αλλά στο 95' ισοφαρίστηκε!

Δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει με πιο εφιαλτικό τρόπο η χρονιά για τους Μαδριλένους, που υπέπεσαν σε γκέλα ολκής στην πρεμιέρα τους στη La Liga. Δεν είναι μόνο η απώλεια βαθμών μέσα στο «Βιθέντε Καλντερόν» από μία νεοφώτιστη ομάδα, αλλά κι ο τρόπος που διαμορφώθηκε το τελικό 1-1.

Ναι, η ομάδα του Σιμεόνε είχε φυσικά την υπεροχή, πήρε από την αρχή τα ηνία, μπορεί όμως να ήθελε, αλλά έδειχνε ότι... δεν μπορούσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε ο Κέβιν Γκαμέιρο που παραλίγο να «υπογράψει» και την πρώτη φετινή νίκη της Ατλέτικο, αλλά... η Αλαβές είχε διαφορετική άποψη. Ο Γάλλος επιθετικός ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 93', όμως δύο λεπτά αργότερα ένα εξαιρετικό και πολύ δύσκολο σουτ από τον αρχηγό Μανού Γκαρσία έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Όμπλακ κι ο -επίσης Αργεντινός- Μαουρίσιο Πελεγκρίνο έκανε ονειρική πρεμιέρα στην επιστροφή του στη La Liga.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Τελευταία Ενημέρωση