ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ντεουλοφέου: «Ίσως να μην παίξω ξανά ποδόσφαιρο»

Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη του

Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ζεράρ Ντεουλοφέου τον Ιανουάριο του 2023, με τον 29χρονο να τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο και να χρειάζεται να υποβληθεί σε εγχείρηση, από την οποία δεν έχει καταφέρει να επανέλθει σε αγωνιστικούς χώρους.

Τα δεδομένα για τον Ισπανό είναι ιδιαίτερα άσχημα, αφού σε συνέντευξη που παραχώρησε ανέφερε ότι δεν μπορεί να κάνει αυτό που αγαπάει και ίσως αποσυρθεί από την ενεργό δράση.

«Για πολλούς μήνες ξέρω πως ίσως να μην παίξω ξανά. Δεν μπορώ να κάνω αυτό που αγαπώ εδώ και πολύ καιρό, έχω να παίξω εδώ και έναν χρόνο. Δεν μπορώ να πω πολλά περνάω μία δοκιμασία. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω αυτή τη στιγμή» ανέφερε στο Calciomercato και συνέχισε:

«Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά έχω αποδεχτεί την ιδέα πως ίσως να μη γίνει αυτό. Είχα έναν τραυματισμό το 2020, το γόνατό μου ήταν πολύ τραυματισμένο αλλά κατάφερα να συνέλθω.

Τότε υπέστη νέο τραυματισμό, για τρίτη φορά και υπήρχαν επιπλοκές. Δεν μπορώ να πω επειδή έχω συμφωνία με το σύλλογό μου, όμως θα πω απλά ότι είναι μία πραγματική δοκιμασία, δεν μπορείτε να φανταστείτε τι μου συμβαίνει.

Προσπαθώ με κάθε τρόπο να επανέλθω αλλά προετοιμάζομαι επίσης για μία καριέρα μετά από το ποδόσφαιρο
».

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τις δηλώσεις του Ντεουλοφέου, οι πρώην ομάδες του, Ουντινέζε, Γουότφορντ και Έβερτον του έστειλαν μηνύματα αγάπης και στήριξης στα social media.

Πηγή: sport-fm.gr

Ισπανία: Τελευταία Ενημέρωση