ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Ερμόσο: «Η ισπανική ομοσπονδία εκφοβίζει και απειλεί τις συμπαίκτριές μου»

Βαριές κατηγορίες

Συνεχίζεται ο «πόλεμος» ανάμεσα στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, τις παίκτριες της εθνικής ομάδας γυναικών και κατ’ επέκταση την Τζένι Ερμόσο…

Μόλις την προηγούμενη Παρασκευή (15/09), 15 από τις 23 Ισπανίδες διεθνείς, οι οποίες κατέκτησαν πρόσφατα το Μουντιάλ, ανακοίνωσαν ότι δεν θέλουν να επιστρέψουν στην εθνική ομάδα.

Ωστόσο, χθες (18/09) άπασες κλήθηκαν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα για τους επόμενους αγώνες του Nations League, από τον νέο ομοσπονδιακό προπονητή, Μόντσε Τομέ!

Όλες, πλην της Ερμόσο, την οποία άφησε εκτός αποστολής προκειμένου όπως υποστήριξε «να την προστατεύσει», με αποτέλεσμα να υπάρξει… έκρηξη από μέρους της διεθνούς χαφ.

«Οι παίκτριες είναι πολύ ξεκάθαρες, ότι αυτή είναι μια άλλη στρατηγική διχασμού και χειραγώγησης για να μας εκφοβίσει και να μας απειλήσει με νομικές επιπτώσεις και οικονομικές κυρώσεις. Να με προστατεύσετε από τι ή από ποιον;», ανέφερε μεταξύ άλλων η Ερμόσο.

Για να προσθέσει με νόημα: «Θα ήθελα να εκφράσω την υποστήριξή μου στις συμπαίκτριες μου, οι οποίες σήμερα εξεπλάγησαν και αναγκάσθηκαν να αντιδράσουν σε μια νέα ατυχή κατάσταση, που προκλήθηκε από τους ανθρώπους που συνεχίζουν να παίρνουν αποφάσεις εντός της ομοσπονδίας σήμερα».

Πηγή: sport-fm.gr

Ισπανία: Τελευταία Ενημέρωση