ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
21° Λευκωσία,
29 Ιουνίου, 2022
sport fm - listen live

Παρελθόν ο Γραμμόζης!

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε

24sports team

info@24sports.com.cy

Τέλος από την τεχνική ηγεσία της Σάλκε αποτελεί ο Δημήτρης Γραμμόζης με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Ομόνοιας να αποτελεί παρελθόν από την γερμανική ομάδας μετά από έναν χρόνο παρουσίας του εκεί. Πρόκειται για το αποτέλεσμα της ήττας 4-3 της ομάδας από την Χάνσα Ροστόκ, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να ανακοινώνει την απόφαση.

«Από την αρχή της χρονιάς, η ομάδα στερείται της απαραίτητης συνέπειας, τόσο σε επίπεδο αποτελεσμάτων όσο και ειδικότερα σε κεντρικές παραμέτρους απόδοσης. Αυτή ακριβώς τη συνέπεια χρειάζονται οι ομάδες που θέλουν να πάρουν προαγωγή. Παραμένουμε πεπεισμένοι για την ποιότητα της ομάδας. Αλλά για να πετύχουμε στον αγώνα για τις κορυφαίες θέσεις, χρειαζόμαστε συνεχή εξέλιξη, την οποία συζητήσαμε αλλά δεν είδαμε», ανέφερε στέλεχος της διοίκησης και πρόσθεσε:

«Ο Δημήτριος Γραμμόζης ανέλαβε τη Σάλκε 04 σε μια πολύ δύσκολη φάση και σταθεροποίησε τον σύλλογο αθλητικά μετά τον υποβιβασμό και την ανασυγκρότηση στην Bundesliga 2. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για το μέλλον του», κατέληξε.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΣΑΛΚΕ: Τελευταία Ενημέρωση

F. Dusseldorf vs Schalke

F. Dusseldorf vs Schalke

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων
 |  ΣΑΛΚΕ