ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ
17° Λευκωσία,
05 Δεκεμβρίου, 2021
sport fm - listen live

Οι παίκτες της Σάλκε θα φέρνουν δικές τους αλατιέρες στα γεύματα

Τα μέτρα ασφαλείας στη Σάλκε ενόψει επανέναρξης της Bundesliga

24sports team

info@24sports.com.cy

Η τάση… εξατομίκευσης που επικρατεί ανάμεσα στους συλλόγους της Bundesliga εν μέσω κορονοϊού και μία εβδομάδα πριν από την επανέναρξη αφορά ακόμα και μαγειρικά σκεύη των μελών τους.

Συγκεκριμένα στη Σάλκε, όπως αποκάλυψε ο προπονητής της Ντέβιντ Βάγκνερ στους Times, όλοι οι ποδοσφαιριστές και το υπόλοιπο προσωπικό της αποστολής υποχρεώνονται να φέρνουν δικές τους αλατιέρες για τα γεύματα της ομάδας στο ξενοδοχείο.

«Πρέπει να είμαστε σε καραντίνα στο ξενοδοχείο για επτά ημέρες πριν από το πρώτο παιχνίδι. Το άτομο που θα καθαρίζει το δωμάτιο ενός ποδοσφαιριστή δεν θα αλλάξει και θα επιμελείται πάντα το ίδιο δωμάτιο, δύο με τρεις φορές την εβδομάδα. Μιλάμε ακόμη και για το αλάτι και το πιπέρι. Στο ξενοδοχείο δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιούμε κοινόχρηστα αντικείμενα για αυτό και ο καθένας θα πρέπει να φέρνει τη δική του μίας χρήσης, χωρίς να έρχεται σε επαφή με κανενός άλλου. Πρέπει όλοι να προσέχουν», ανέφερε χαρακτηριστικά για την προετοιμασία πριν από το μεγάλο ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΑΛΚΕ: Τελευταία Ενημέρωση

F. Dusseldorf vs Schalke

F. Dusseldorf vs Schalke

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων
 |  ΣΑΛΚΕ