ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
14° Λευκωσία,
23 Οκτωβρίου, 2021
sport fm - listen live

«Κλειδώνει» του Γραμμόζη στη Σάλκε!

Πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σάλκε είναι ο Δημήτρης Γραμμόζης

Έτοιμος να αναλάβει τη Σάλκε είναι ο Έλληνας τεχνικός, Δημήτρης Γραμμόζης, επιβεβαιώνοντας ένα σενάριο το οποίο είχε προκύψει από τους πρώτες μήνες της σεζόν 2020/21.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η σημερινή «Bild», ο πρώην προπονητής της Ντάρμσταντ ήταν μεταξύ των υποψηφίων για να αναλάβουν τους «βασιλικούς μπλε» από νωρίς μέσα στη σεζόν (είχε περάσει και από διαδικασία συνέντευξης), ωστόσο η περίπτωσή του δεν προχωρούσε, με τον γερμανικό σύλλογο να επιλέγει λύσεις με μεγαλύτερη εμπειρία, ώστε να αλλάξει η μοίρα της ομάδας, που φαίνεται καταδικασμένη σε υποβιβασμό.

Τελικά, ο… γάμος φαίνεται να είναι πιο κοντά από ποτέ, αφού η διοίκηση της Σάλκε πλέον είναι αποφασισμένη να του δώσει το χρίσμα, έχοντας αποδεχθεί ότι η φετινή σεζόν σώζεται μόνο με θαύμα, οπότε πρέπει να αρχίσει το χτίσιμο της άμεσης επανόδου στην Bundesliga.

Ο Γραμμόζης έχοντας μια εκπληκτική παρουσία στην προηγούμενη ομάδα του, είχε αποφασίσει να περιμένει και τελικά δικαιώνεται, αφού όχι μόνο θα λάβει μια μικρή εμπειρία από την Bundesliga, αλλά θα αναλάβει την ευθύνη «χτισίματος» ενός τεράστιου συλλόγου στη Γερμανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΣΑΛΚΕ: Τελευταία Ενημέρωση

F. Dusseldorf vs Schalke

F. Dusseldorf vs Schalke

Εκτός από τον συγκεκριμένο αγώνα στη Μeridianbet θα βρείτε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλόγων
 |  ΣΑΛΚΕ