ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Προς πώληση ο Μπέλινγκαμ

Σύμφωνα με τον CEO της Ντόρτμουντ

Σύμφωνα με τον CEO της Ντόρτμουντ, Χανς-Γιοακίμ Βάτσκε, ο Τζούντ Μπέλινγκχαμ μπορεί να πωληθεί το ερχόμενο καλοκαίρι εφόσον ο ίδιος επιθυμεί να αλλάξει σταθμό στην καριέρα του, λόγω και της αδυναμίας του συλλόγου να ανταγωνιστεί τις άλλες ομάδες-«κολοσσούς» στο οικονομικό κομμάτι.

«Θα συζητήσουμε όταν το Παγκόσμιο Κύπελλο έχει τελειώσει και θα δούμε για το τι θα ήθελε να κάνει. Πρέπει να μας πει εάν επιθυμεί να παραμείνει ή όχι. Και στις δύο περιπτώσεις θα συζητήσουμε ευχάριστα με στόχο το καλύτερο.. Αν επιθυμεί να αποχωρήσει τότε θα εμφανιστούν μεγάλες ομάδες τις οποίες δεν μπορούμε να αντιμετωπίσουμε στο οικονομικό σκέλος», τόνισε.

Ο Μπέλινγκαμ που έχει κληθεί και στην εθνική Αγγλίας από τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ, έχει φορέσει και το περιβραχιόνιο του αρχηγού με την Ντόρτμουντ όντας 19 ετών.

Την φετινή σεζόν σε 22 εμφανίσεις έχει βρει δίχτυα εννέα φορές ενώ έχει μοιράσει και τρείς ασίστ, με το συμβόλαιο του ωστόσο με την γερμανική ομάδα να εκπνέει τον Ιούνιο του 2025.

 

Πηγή: sportfmgr/ Γιώργος Αυλακιώτης

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση