ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Μάρκο Ρόις: «Δεν είμαστε πειραματόζωα»

Μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος

Ο 30χρονος μεσοεπιθετικός της Ντόρτμουντ, τόνισε πως δεν θεωρεί τον εαυτό του ως μέρος ενός πειράματος εκφράζοντας παράλληλα την αισιοδοξία του για την ολοκλήρωση της Bundesliga.

«Η Λίγκα και οι σύλλογοι κάνουν τα πάντα για να σώσουν το σύστημα. Σε στενή συνεννόηση με πολιτικούς, βρήκαν τον τρόπο να λειτουργήσει ξανά το ποδόσφαιρο. Δεν νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να αρχίσουμε να διαμαρτύρονται τώρα. Αυτό θα ήταν λάθος», ανέφερε αρχικά για να συνεχίσει λέγοντας για τους κανόνες που πρέπει να ακολουθάει μία ομάδα πριν από κάθε ματς.

«Η βασική προϋπόθεση είναι οι ομάδες να απομονωθούν σε ένα ξενοδοχείο μια εβδομάδα πριν από έναν αγώνα. Θα ήταν μάλλον επιδεικτικό να πούμε κάτι αρνητικό για αυτό. Θέλουμε να παίξουμε ξανά ποδόσφαιρο και πρέπει να το παίξουμε σύμφωνα με τους κανόνες. Είναι απλό. Ελπίζουμε να σώσουμε έναν κλάδο που απασχολεί περισσότερους από 50.000 ανθρώπους, αλλά οι οπαδοί στο σπίτι θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν έχουμε ακόμη νικήσει τον ιό και ότι απέχουμε από την κανονικότητα.

Τώρα ξέρουμε ότι πρέπει να πάρουμε την κατάσταση στα σοβαρά. Δεν μου αρέσει η λέξη "πείραμα". Οι παίκτες δεν είναι αρουραίοι σε εργαστήριο όπου μπορείτε να κάνετε πειράματα. Αλλά είμαστε οι πρώτοι στην Ευρώπη που ξεκίνησαν ξανά το ποδόσφαιρο. Ολος ο κόσμος θα θέλει να δει πώς θα λειτουργεί. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μεγάλη ευθύνη. Κάθε παίκτης πρέπει να είναι ένα παράδειγμα. Η πίεση είναι τεράστια. Η επανεκκίνηση της Bundesliga είναι πιθανό να λάβει τόσο μεγάλη προσοχή όσο και οι μεγάλοι τελικοί μιας διοργάνωσης», δήλωσε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική εφημερίδα El Pais, ο Μάρκο Ρόις.

Πηγή: gazzetta.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση

X