ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...
ΚΛΕΙΣΙΜΟ

Επιστρέφει στις προπονήσεις η Ντόρτμουντ

Παρότι τα κρούσματα στην Γερμανία αλλά και σε όλη την Ευρώπη είναι χιλιάδες

Την απόφαση να επιστρέψουν οι παίκτες της στις προπονήσεις πήρε η διοίκηση της Ντόρτμουντ, κάτι που έκανε μεταξύ άλλων γνωστό σε δηλώσεις του στο «Sport1» ο Εμρέ Τσαν.

Οι Βεστφαλοί αποφάσισαν πως είναι προτιμότερο να ξεκινήσουν τις προπονήσεις από τα να μείνουν άπραγοι, παρότι όλος ο πλανήτης έχει σταματήσει κάθε δραστηριότητα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μάλιστα, η Γερμανία είναι η πέμπτη χώρα παγκοσμίως σε κρούσματα , ξεπερνώντας τις 60 χιλιάδες (482 θανάτους) ωστόσο το σύστημα υγείας της δουλεύει εξαιρετικά. Βέβαια, οι διοργανώσεις έχουν σταματήσει μέχρι τις 30 Απριλίου, ενώ η Κυβέρνηση είχε αναφέρει πως θα ήταν προτιμότερο οι ομάδες να μην ξεκινήσουν προπονήσεις πριν τις 6 του ίδιου μήνα.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, οι παίκτες για αρχή θα προπονούνται ανά ζευγάρι καθώς θέλουν να περιορίσουν τις επαφές μεταξύ πολλών ανθρώπων. Ο Τσαν που έκανε γνωστή την είδηση αποκάλυψε πως το... ταίρι του θα είναι ο Μαχμούντ Νταχούντ, ενώ ανέφερε πως ήταν σωστή κίνηση από όλους στην Ντόρτμουντ να κόψουν το 20% των μισθών τους ώστε να βοηθήσουν σε αυτή την δύσκολη κατάσταση.

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση

X