ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Loading...

Αποκαλυπτικό έγγραφο: Ο Μουκοκό δεν είναι 18 χρόνων! (pic)

Σάλος με τον ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ

Υπήρχαν εδώ και καιρό υποψίες ότι ο Γιουσουφά Μουκοκό δεν είναι 18 χρόνων, αλλά μεγαλύτερος και τώρα βγήκε στη δημοσιότητα έγγραφο που το αποδεικνύει.

Είναι γνωστό πως ο Μουκοκό μεγάλωσε μέχρι τα 10 του με τον παππού και τη γιαγιά του στην πόλη Γιαουντέ του Καμερούν, προτού μετακομίσει στο Αμβούργο, όπου ζούσε ο πατέρας του έχοντας πάρει τη γερμανική υπηκοότητα από το 1990.

Το προηγούμενο διάστημα φημολογείτο πως υπάρχει ένα πιστοποιητικό γέννησης που αποτελεί ενοχοποιητικό στοιχείο και το οποίο έχει στείλει ο πατέρας του παίκτη σε δημοσιογράφο.

Οι επιδόσεις του από τις μικρές ηλικίες ήταν εντυπωσιακές και ξεχώριζε από τους συνομηλίκους του... Εκτός κι αν όντως δεν είχε την ίδια ηλικία με τους άλλους...

Και τώρα βγήκε στη δημοσιότητα το πιστοποιητικό γέννησης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή της Ντόρτμουντ που δείχνει πως έχει γεννηθεί στις 19 Ιουλίου 2000. Άρα είναι 22 ετών και όχι 18!

Ακόμα και τώρα, βέβαια, υπάρχουν αμφιβολίες για το κατά πόσο αυτό το έγγραφο, που έχει εκδοθεί στη Γιαουντέ, είναι γνήσιο...

Πηγή: sdna.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ TAGS

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Τελευταία Ενημέρωση